qwerty666 Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 (editace) V blizke dobe chci koupit Octavii II, ale nechci zadne radio. Ani originalni, ani neoriginalni. Jednak mam strach ze zbytecne poskozeneho auta od zlodeju a jednak nemam rad poslech hudby za jizdy v aute. Na to mam hudbu prilis rad. Da se nekde koupit, sehnat nejaky hezky dekorativni panel, aby po chybejicim radiu nebyla ve stredovem panelu dira? Nechci tam zadnou prihradku, je to osklive ... Nebo se tam dava neco uz od vyrobce? Nechci dopadnout takto ... Editováno: 17. Červenec 2008, autor: qwerty666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Když si koupíš auto bez rádia, tak tam bude přihrádka a záslepka. Bez přihrádky se to asi nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwerty666 Vloženo 17. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 A bude ta prihradka alespon uzavrena? To by nevadilo, ale dira na stredovem panelu hezka moc neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 No rozhodně bude vypadat líp, než velká černá prázdná plocha místo rádia nebo přihrádky a záslepky. Tak zkus rámeček, co se dá sehnat na 1DIN rádio, popř. na 2DIN rádio a do toho dvě záslepky. Ale myslíš, že to bude působit odpudivě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 při koupi bez rádia je tam to, co na obr č. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Tak to jsem jeste neslysel ze by nekdo nechtel radio v aute. Radio je to nejmensi co ti tam muzou vzit. To aby si vyndal i airbagy a ostatni veci. (volant, svetla,..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 při koupi bez rádia je tam to, co na obr č. 3 presne tak jak pise rolbar - foto c.3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 (editace) Tak to si snad první, kdo nechce v autě rádio. Už si jízdu v autě bez rádia ani nedokážu představit. Myslím, že není moc lidí, kterým by šlohli origo rádio. A navíc když jedu dlouhou cestu sám, tak je menší šance, že za volantem vytuhnu... Ale stejně to vypadá divně na obr. 3. Auto žádná socverze a rádio nikde... Editováno: 17. Červenec 2008, autor: Kubiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 No tak taky občas jezdím bez zapnutého radia, ale pořád bez něj to snad ani nejde, to zvladal jen brudr v trambusu, ale tam řvali koně A vypadá to divně, levně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 jj, divné to je a ještě blbějc to jde ven, když se dává rádio, já to tam také takhle z výroby měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 To vážně jde?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Z výroby bez rádia - okamžitá výměna za panel s rádiem a jak si teď spokojeně jezdím, bez rádia si to nedokážu ani představit.. Ale je pravda že to šlo ven prý hůř (říkal servisák co montoval rádio) celkově říkal že to je u škodovek problémový.. (aneb škoda nesklamala) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwerty666 Vloženo 18. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Tak pokud nikdo nenalezne zadne reseni, ja jsem nic nevymyslel, budu muset koupit radio, ktere nebudu poslouchat, jen aby to slusne vypadalo. Myslel jsem, ze by tam mohla byt treba schranka, ale s nejakym hezkym krytem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 No skus se zeptat ve škodovce, ve fábce mám místo "prázdné" díry zasouvací odkládací schránku - věřím, že se něco podobného musí dělat i do Oktávek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwerty666 Vloženo 18. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 (editace) Na obrazku jsou taky nejake supliky. Mne se jedna o to, aby ta dira byla zakryta. Mas to ve Fabce zakryte? Mne se nelibi dokonce ani dira vedle origi radia - snad Melody ... I kdyz je to o rad nekde dal nez predchozi obrazky. Editováno: 18. Červenec 2008, autor: qwerty666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 JJ ve Fábce je to zakryté - je tam schránka - mám v ní akorát bordel a tankovací lístky, propisky. Zatlačíš na ní - vyjede ti. Myslím, že Elegance Fabie to měly ve standartu u ostatních díra, ale jde to tam dodělat. Je pravda že v Oktě jsem to zatím neviděl. Ale Je to komplet takryté (nikde žádná díra) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwerty666 Vloženo 18. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Diky za typ, zkusim neco najit. Pri nejhorsim to zakryju radiem ... Pokud najdes nekde foto ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 (editace) Našel jsem tu na foru: je tam přesně toto: zde odkaz Jinak vršek si necháš bud záslepku místo rádia a nebo si tam hodíš to rádio.. Editováno: 18. Červenec 2008, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 anebo tam dá ty vyjížecí šuplíky dva nad sebe...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Diky za typ, zkusim neco najit. Pri nejhorsim to zakryju radiem ... Pokud najdes nekde foto ... Zakryj to navigací, za tu cenu za kterou jí pro Tebe mám se nevyplatí shánět šuflíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwerty666 Vloženo 18. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Tak ten vyjizdeci suplicek z Fabie vypada docela hezky. To uz je rozumne reseni. Jeste zjistit, zda se to da sehnat i na Octavku. Muze to byt pouze pro Fabie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Marku nevím jestli to má stejnou velikost? Tuším že ten vrchní je o 1-2cm širší, aspon u Oktavie do které to chce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwerty666 Vloženo 18. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Zakryj to navigací, za tu cenu za kterou jí pro Tebe mám se nevyplatí shánět šuflíky Diky, ale navigace v aute je uz vylozene duvod na rozbite okno. Krome toho nejsem privrzencem automatizace. Destovy senzor, ktery by mi spoustel podle sveho uvazeni sterace a urcoval cyklovani by mne zabil. Po navigaci netouzim. Nekdy je romanticke zabloudit a zeptat se krasne slecny na cestu ... Ale mozna za par let zmenim nazor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Já bych si tam navi šoupnul hned.. ale provokuje, to jo Mám navi svoji a jsem v klidu Problém ovšem jako teď, kdy jde do reklamace.. Skus se obrátit přímo na info škodovky, třebas meilem (po telefonu tě asi nepochopí..) případně mrknout do Etky jestli tam takový díl je.. Nebo prostě dojet do nejbližšího servisu škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Tak ten vyjizdeci suplicek z Fabie vypada docela hezky. To uz je rozumne reseni. Jeste zjistit, zda se to da sehnat i na Octavku. Muze to byt pouze pro Fabie. To šufle se dělá jen do Fabie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.