mikkian Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Docela se mi zalíbili sedačky ze Sport Packu z Fabie 2 a proto by mě zajímalo, jeslti se dají nějak napasovat do F1. S předníma sedadlama by asi problém být neměl - přinejhorším by to vyřešilo poupravení konstrukce..ale jak to je se zadníma sedadlama? Nezkoušel to už někdo třeba? Nebo neporovnával? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Praha Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 V ničem se to neliší . Podvozková část, nápravy - vše je stejné . Sedačky padnou jak prdel na hrnec. Přední i zadní . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Někdo tu jednou tvrdil, že neseděj lyžiny, ale vím prdlajs kde a kdy a kdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 (editace) Já jsem si to zjišťoval. A podle mojich informací by ti měly sedět jen přední. Zadní si nejsem jistý. Ale tak to stačí vyzkoušet. Editováno: 20. Červenec 2008, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Praha Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Sedí přední i zadní - osobně vyzkoušeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Sedí přední i zadní - osobně vyzkoušeno. nejká fotodokumentace by byla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Praha Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 (editace) Nějaká fotodokumentace už není, jen pár "fotek" co zbyly v mobilu a unikly vymazání. Editováno: 23. Červenec 2008, autor: Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikkian Vloženo 26. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 hmmm...tak to je pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 njn je to nadherne... a vzadu nieje nejak malo miesta? alebo sa len zda z tejto fotky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 ty sedačky jsou rozměry úplně stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drobcek23 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Nějaká fotodokumentace už není, jen pár "fotek" co zbyly v mobilu a unikly vymazání. Nakolko pridu tie sedacky (komplet)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Na foru jsem je viděl prodávat za stejný peníze skoro, jako do FI sedačky RS nebo ze Sportpaketu. Samozřejmě se cena odvíjí na stavu, výhřevy, bagy. Jinak tak cca 10 000Kč (370 EUR ) by ti mělo stačit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudolf1 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 njn je to nadherne... a vzadu nieje nejak malo miesta? alebo sa len zda z tejto fotky?? ...no vypadá to, že je tam málo místa , no ale není to roomster je to jen fabka tak že asi OK... ale sedačky jsou pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 No taky záleží, jak moc máš přední posunutý dozadu, já se třeba rozvaluju a spolujezdec má taky sedačku hodně v zadu a když pak náhodou jedu ve třech či čtyřech, tak sedačky posouvám kousek dopředu, ale furt mám pohodlý samozřejmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Jsou tam, pasujou úplě stejně bez nejmenších problémů. Jen výměna. Koupil jsem s begama výhřevem a kontrolou zapnutí pásů, řidič i spolujezdec. Za super cenu 2500 Kč. Maximální spokojenost, tvrdší a vyšší posed fakt si je nemůžu vynachválit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 (editace) mam presne tie co su na obrazku, su to rs sedadla s inym potahom, peknym presivanim. nesuhlasim s vyskou, vyskovo su uplne rovnake. aj spodna aj vrchna poloha. sedi sa v nich uplne skvele. najma v zakrutach clovek nelieta ako handra. ako tu uz bolo pisane sedia predne aj zadne bez akychkolvek uprav. myslim ze tie co su na obrazku a co mam ja su z paketu dynamic. ak chce niekto nejake foto, tak dodam. Editováno: 21. Listopad 2009, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Takže jestli jdou z FII do FI tak by to mělo jít i naopak.to je dobrá zpráva chce to do F2 Rs sedačky z F1 z těch co mám v zatáčce vypadávám oknem ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 rskove su hnusnofarebne, ved pre f2 mas sport a tie su na bocne vedenie super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 jj jsou ale nikde je nemuzu sehnat a ty rs se daji sehnat i v takove te cerne nekdo to tady i prodaval pred casem v sekci prodej-interiery.tech rs sedacek je vice nez tech sport.jen nevim jestly by sedeli konektory s vyhrevem a bagem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Daj foto cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 len taketo este z leta. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 Pánové, sedí i všechny konektory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
83martin Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 Zdrávím všechny, zajímalo by mě, zda se zvětší prostor pro nohy při použití sedaček z FII? Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 prostor pro nohy (kolena) se změní - mírně zvětší, pokud sedačky z FI nižší výbavy (přední mají opěradla bez vybrání pro nohy) nahradíš sedačkama z vyšších výbav a to jak FI tak FII - tam je opěradlo předních sedaček vykrojené pro místi na kolena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
83martin Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 No já myslím, že všechny FI mají v předních sedačkách vybrání pro nohy. Jde mi o to, že pokud bych nahradil standardní sedačky např. z Elegance za ty ze Sportpacketu nebo FII Sport zvětšil by se prostor z důvodu jiného vykrojení případně tvarovaní a lepšího usazení. Zvažuju právě nákup FI, ale potřeboval bych krapátek více místa vzadu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.