vasin Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Zdravím, včera jsem se nechal umýt u Agipu při příjezdu z Brna do Prahy, je tam protahovací myčka co vás chytne za levé přední kolo a protáhne na druhou stranu a přitom vypucuje. Po umytí jsem obešel auto zda je vše v poho a odjel a dnes sem si všiml, že mi to včera udělalo několik rýh na disku. Včera jsem si toho nevšiml patrně protože to bylo mokré. A nikde jinde se mi to prostě stát nemohlo. Nevylo kde. Má standardní elektrony co se dodávají k OII elegance a chtěl bych poradit zda nevíte jak škrábance zaretušovat nebo tak nějak opravit. Bojím se aby se lak na elektronu neloupal čím dál víc. Díky za help Kua ani nevíte jak já sem nasranej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Osobně myslím že lak se dál loupat nebude, když hodíš foto určitě napoví víc. Já si třeba poškrábané kolo ALU nechal opiskovt a nastříkat za 600kč/ks a je jako nové. Jinak jak jsi psal nejaké retušování tužkou nebo sprejem je k ničemu,necha to stejne fleky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Stalo se mne něco podobného akorád jsem si za to mohl sám blbě jsem tím stejným kolem zajel do té klece a bylo....něni to nic hrozného ale také mne to nepotěšilo......zaretušoval jsem to stříbrnou opravnou tužkou škoda a bylo......original lak se 100% loupat dál nebude.....je to dost kvalitní.......Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.