oc user Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Ahoj, měl jsem odlomený kus čelního skla a jelikož mám připojištění čelního skla u ČP, nechal jsem si jej vyměnit. Co se týče plnění, tak zatím vše vypadá v pořádku. Nechal jsem si to vyměnit ve smluvním servisu. A teď dotaz. Na krajích nového čelního skla (pravý a levý) se láme světlo, takže to působí docela rušivě. Kdyby to tak bylo u původního skla, jistě bych si toho ani nevšiml. Věřím že si na to zvyknu, ale spíš jsem se chtěl zeptat, jestli je to normální. Mám Octávku I a sklo je značky Pilkington. Díky za reakce. Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Dalo by sa Ti to odfotit, ako sa lame to svetlo? Myslim, ze na origo skle nebyvaju take problemy, preto ma to zaujima... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Mám od května na oktě taky nové čelní sklo a taky Pilkington a žádnej rozdíl jsem od toho origa co jsem měl před tím jsem nepoznal. Jinak Pilkington je docela dobrá značka, žádněj šmejd, nic měkého co se poškrábe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.