gdanx Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Dostal se mi do rukou Pioneer DEH-5000UB, kterej ma funkci automatickeho stmivani displeje (dimmer) po zapnuti svetel v aute. Nevite na jakou pozici se to ma pripojit v iso konektoru u O1, pokud je to tedy vubec mozne. Neresil jste nekdo neco podobnyho? Pri klasickym zapojeni tak, jak to, to nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 x krat probirano zapojeni ISO konektoru, pouzij funkci hledat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Tady máš zapojení ISO konektoru http://www.skodaoctavia.cz/muzikanavody/zapojeniradia.htm a tam jsem se dočetl, že podsvětlení by mělo být zapojeno na pozici č. 6 na ISO konektoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Dostal se mi do rukou Pioneer DEH-5000UB, kterej ma funkci automatickeho stmivani displeje (dimmer) po zapnuti svetel v aute. Nevite na jakou pozici se to ma pripojit v iso konektoru u O1, pokud je to tedy vubec mozne. Neresil jste nekdo neco podobnyho? Pri klasickym zapojeni tak, jak to, to nefunguje. Pokud me mysl nešálí rušil jsem to na svým pioneeru protože mě to vadilo, displej nebyl vidět vedne po zapntuí světel a tuším že jsem na přívodu k ISO konektoru přerušil žlutej drát, právě signál ke stmavení. Pokud máš originál instalaci v autě tak já jsem to tam měl origo zapojený.MR 97. Ucvak jsem ho na mězi iso konektorem a rádiem, protože moje rádio je na CD a iso neměl přímo na těle ale na šňůře, navíc jsem tam měl ještě přímo na tom kabelu štítek kde byla ta funkce napsaná, tak jsem moc nemusel pátrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Zavolej zapojíme :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.