Jano1.4MPI Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Vedel by mi niekto pomoct ako treba vymenit ridiacu páku .Mám problém s vyberaním páky .Tú pôvodnú neviem vybrat .Vopred dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
automoto Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Vedel by mi niekto pomoct ako treba vymenit ridiacu páku .Mám problém s vyberaním páky .Tú pôvodnú neviem vybrat .Vopred dakujem.daj dolu manzetu je na plastovom ramiku staci to nadvihnut nejakym plastovym pacidlom.potom ju normalne potiahni silno hore ma este kovovu sponu pod gulou z vnutra navrchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapros Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Ahoj, v tomto threadu najdes odpoved na sve otazky Zkuz priste pouzit funkci Hledání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.