Janop Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Neviete niekdo aky je to typ poprip. schemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 No tak možná bys sem mohla napsat, co vůbec chceš, alarm, co byl origo ve Fávu? Nebo nějakej na dodělání? Takhle ti těžko někdo poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janop Vloženo 22. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Pardon, nenatiahlo mi to foto,teraz to už dufam uvidite . -forman 94 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Hmm,tak to neznám, já mám Solitaire z 94 a mám tam úplně jiný alarm, origo od Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.