Miloš Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 (editace) Ahoj, chtěl bych se zeptat - víte jak se dá zpátky naprogramovat dálkové ovládání. Po výměně baterii již nefunguje. Nenašel jsem nikde jak to zpět zprovoznit. Druhá klíčenka funguje. (Fabia I) Nenašel jsem jaký je to přesně typ. Viz.: foto Škodovka to má v katalogu pod označením: Alarm s ultrazvukovým čidlem a s dálkovým ovládáním Objednávkové číslo: BKA400002 P.S.: prosím moderátory, aby nezamykali toto téma, opravdu jsem to tu nenašel Moc Díky Editováno: 22. Červenec 2008, autor: Miloš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Je to nejaká META takže v servise asi len by mali návod ako na to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 presne tak je to stara 900kova meta. treba ist do mety a opytat sa tam. je to nejako s klucikom a drzanim toho odblokatora.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cheno Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 to je nejaka habadura ja mam tiez tuto metu a pred tyzdnom som menil baterky a slape to jak ma ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.