Blacky Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 mnoo prave proto mavnu rukou. blikani jen mate. to znamena bud "bacha policajti", nebo " vole rozvit svetla." S tema sluzebkama je to pravda. tech ted potkavam tak 50%. zdravit budu macessky, jen R, jinak jak bylo receno bych nedelal nic jinyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny.46 Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 taky jsem se ze zacatku zdravil, priznam se, ze jen s bilyma, jiny mne nezdravili a ted uz vubec nic, ale klidne zase zacnu aspon,kdyz si budu myslet, ze je to nekdo z fora , coz se moc dobre poznat neda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 25. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Proti zdravení nemám naprosto nic,jen se vždy vylekám,když na mne někdo zabliká,že někde za bukem číhají fízli (s radarem). jedno bliknuti - pozdrav dve bliknuti - svetla tri bliknuti - fizli vice bliknuti - nebezpeci blikate snad jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 jedno bliknuti - pozdravdve bliknuti - svetla tri bliknuti - fizli vice bliknuti - nebezpeci blikate snad jinak? tak to čtu poprvé, to jsem ještě nikde na silnici neviděl, kde se toto praktikuje??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 hehe, tak to jsme dva, taky jsem tohle nikdy neslyšel ani neviděl:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 jedno bliknuti - pozdravdve bliknuti - svetla tri bliknuti - fizli vice bliknuti - nebezpeci Když o tom tak přemýšlím, fakt bliknu 1x na pozdrav a 2x, když nesvítí, ale to ostatní je pro mě novinka . Ale proč ne, připadá mi to docela srozumitelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 (editace) jo to mě taky, je to fajn, ale takhle to budeme dělat jen my z tohodle fora, a ostatní určo ne. chtělo by to nějak rozšířit mezi ostatní, hm...? Edit: necituj předcházející příspěvek. Editováno: 26. Červenec 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 27. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 mam to tak zabehle od te doby co mam ridicak a i lidi kolem me to tak delaji to je to same jako kdyz motorkari maji danou komunikaci a nekteri motorkari tuto komunikaci take nepouzivaji zalezi na tom co je kde rozsirene jsou lide kteri nebliknou at se deje co se deje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 priznam se, ze to blikani, ma jistou logiku, ale je tolik veci na ktery clovek musi myslet. Navic nejaky to bliknuti se da prehlidnout a pak zase clovek nevo co to melo znamenat. co ja pouzivam je proste nekoilik bliknuti, 3-4, kterejma proste na sebe upozornim a pak rukou naznacuju co se deje. toceni zapesi jako bych zapinal svetla, nebo zpomalovani dlani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Ono to bude spíše tím, že je to už hodně starý zvyk. Spousta mladších vůbec netuší o co jde, i když na ně blikne stejné auto i ve stejné barvě. Navíc oproti minulosti hodně zhoustnul provoz, ve větších městech bychom se i mohli ublikat. Když jsem v roce 97 koupil první Octávku, tak jsem na protijedoucí červenou taky párkrát bliknul. Bylo vidět, že starší to chápou a odpověděli, mladší ne. A když se začaly Octávky více "rozmnožovat", tak to taky vymizelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Ještě že to při jízdě na motorce zůstalo. Mávnutí, na pumpě pozdrav ahoj, v únoru/březnu řeči, komu je víc zima ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 No je fakt, ze o blikani na zdraven stejnych jsem taky nevedel. Co se tyce 1 bliknuti, tak tady si myslim, ze to se casto muze plest s nerovnosti na silnici. Uz se mi to stalo nekolikrat, ze jsem premyslel proc blikaji. Co se tyce blikani na upozorneni na radar, tak tady jsem nejak proti. Prijde mi to jako falesna solidarita, kdy co mam zkusenost na SM, tak vetsinou nemaji radar na presne, ale na urcitou toleranci. A blikat na takove exoty, kteri napr. v 50 jedou 90 a vic. opravdu neminim. Sam nejsem andel a bezne jezdim cca do 10 km navic, ale to riziko na sebe holt beru. Treba vcera na zrusene odbocce na Stramberk z R48 jsem mel cca 106 v 90 a tak jsem zvedavy zda do roka a do dne dojde fotecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchell Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 V našem okrese už mne musí mít většina "fabiatiků" za magora. Ale já je naučím zdravit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 hihi. mno FII je uz dost, ale vydrz, casem se to zmeni. Kdyz potkas stejnyho manika po treti, tak uz mu to dojde. V UL uz sme to naucil tak 2-3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 12. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2008 vcera se mi podarilo zastavit Roomstera a pokecat s ridicem (majitel byla jeho mamka) byl to Roomster scout 1,4 16V, sesli jsme se v Davli a vypada to ze se ka nam prida a hlavne bude zdravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Kani, krásná práce . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 Taky obcas nekoho probliknu, vetsinou cerveny fabky . Co me ale stve (obecne o FII), zevetsina je sluzebnich .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 clovece ja mam takovej pocit u R. Po Usti nad Labem jezdi podle me tak 70% sluzebaku (vsechny barvy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 13. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2008 (editace) bohuzel je tomu tak i po praze, vetsina sluzebaku ale zas na druhou stranu pozdravil me i ridic ve sluzebnim R jeste jsem zapome, u nas v Jilovem jsou vsichni 3 R soukromy Editováno: 13. Září 2008, autor: Kani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukasisko Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Zdravím všechny na zdejším výborném fóru a Roomsteráky zvlášť. Já jsem si Rumika pořídil asi před měsícem a jelikož jsem už předtím toto fórum chvilku studoval, věděl jsem o vzájemném zdravení kolegů. Opatrně jsem to nadhodil doma u mé ženy, že od teď budeme zdravit všechny Roomstry (FII prominou) a byl jsem překvapen její nadšenou reakcí. Takže zdravíme oba, rádi a pokaždé když vidíme další spřízněnou duši. A skoro bych řekl, že žena má z opětovaného pozdravu větší radost než já. Takže, kolegové Ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.s.k Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 (editace) Tak to máš dobrý. Mám oranžovou FII tak zdravím jenom oranžové (ostatní necht mi odpustí) ale moje žena mi říká že jsem jak vidlák který přijede vyvalenej do města . Takže když jede se mnou, mám zakázáno zdravit. Editováno: 15. Září 2008, autor: m.s.k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Tak že by to bylo přímo vidlácké, to mi nepřijde, i když tomu sám neholduji:-DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 15. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2008 super, jsem rad ze mame dalsiho stejne naladeneho Roomstrystu moje zena nadava kdyz ji protijedouci ridic Roomstera nepozdravi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rexton Vloženo 27. Červen 2010 Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 Tak včera som išiel v Petržalke s mojou Fabkou a oproti mne išlaa oranžová fábia mi blikla tak som si spomenul na toto tééma zdravenia tak som mu blikol spet a mám s toho dobrý pocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.