veszpremi Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Potreboval by som vymenit koberec v aute,lebo je zniceny,potreboval by som cislo diela podla ktorej by som mohol objednat koberec, a aj informacie kolko to stoji a ci sa da vobec objednat,DAKUJEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 (editace) Etka hlási: koberec podlahový 6Q1863367H-antracit to posledné písmeno sa mení podla farby a stojí cca 5600sk. Vzladom k cene odporúčal by som vrakáč alebo tu na fore sekciu bazár! Editováno: 25. Červenec 2008, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikkian Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 (editace) Potreboval by som vymenit koberec v aute,lebo je zniceny,potreboval by som cislo diela podla ktorej by som mohol objednat koberec, a aj informacie kolko to stoji a ci sa da vobec objednat,DAKUJEM ahoj, mám jeden koberec doma, takže se není problém domluvit Není nikde poškozený - prodřený apod. Jakou chceš barvu? Černá? Šedá? Béžová? Editováno: 25. Červenec 2008, autor: mikkian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 ahoj, mám jeden koberec doma, takže se není problém domluvit Není nikde poškozený - prodřený apod. Jakou chceš barvu? Černá? Šedá? Béžová? jeden koberec ve třech barvách????.....to bude trochu flekatý, ne? ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikkian Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 jeden koberec ve třech barvách????.....to bude trochu flekatý, ne? ... já to myslel jinak jako že mám doma, ale co on potřebuje za barvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veszpremi Vloženo 29. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Dakujem za ponuky a za informacie/zohnal som na vrakovisku za 500 Sk,bola to dobra kupa, je skoro novy koberec.Ale ma prekvapilo cena noveho od skodovky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.