Publikováno Červenec 24, 200817 r Potreboval by som vymenit koberec v aute,lebo je zniceny,potreboval by som cislo diela podla ktorej by som mohol objednat koberec, a aj informacie kolko to stoji a ci sa da vobec objednat,DAKUJEM
Červenec 25, 200817 r Etka hlási: koberec podlahový 6Q1863367H-antracit to posledné písmeno sa mení podla farby a stojí cca 5600sk. Vzladom k cene odporúčal by som vrakáč alebo tu na fore sekciu bazár! Upraveno Červenec 25, 200817 r od vikino1
Červenec 25, 200817 r Potreboval by som vymenit koberec v aute,lebo je zniceny,potreboval by som cislo diela podla ktorej by som mohol objednat koberec, a aj informacie kolko to stoji a ci sa da vobec objednat,DAKUJEM ahoj, mám jeden koberec doma, takže se není problém domluvit Není nikde poškozený - prodřený apod. Jakou chceš barvu? Černá? Šedá? Béžová? Upraveno Červenec 25, 200817 r od mikkian
Červenec 25, 200817 r ahoj, mám jeden koberec doma, takže se není problém domluvit Není nikde poškozený - prodřený apod. Jakou chceš barvu? Černá? Šedá? Béžová? jeden koberec ve třech barvách????.....to bude trochu flekatý, ne? ...
Červenec 26, 200817 r jeden koberec ve třech barvách????.....to bude trochu flekatý, ne? ... já to myslel jinak jako že mám doma, ale co on potřebuje za barvu
Červenec 29, 200817 r Autor Dakujem za ponuky a za informacie/zohnal som na vrakovisku za 500 Sk,bola to dobra kupa, je skoro novy koberec.Ale ma prekvapilo cena noveho od skodovky .
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.