Přejít na obsah

Únik kapaliny

Ruza_

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny mistry na tomto webu,

mám O2 kombi a při rozjezdu mi kape nějaká kapalina ze spodku na pravé straně, ale není to u motoru

ale spíše jako pod zadními sedadly. Kapalina ale na asfaltu uschne, nezanechává trvalé stopy.

Nevíte, prosím někdo co by to mohlo být, případně co všechno v těch místech v podvozku vede ?

Byl bych moc vděčný za pomoc, díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, zjistil jsem to tak, že přítelkyni trvalo déle parkování :-) a když jsme vystoupili, tak po popojíždění byly za autem

stopy. Včera jsem lehl pod auto, odstranil plastový kryt a zjistil, že voda vytéká z plechového krytu, který je nad výfukem.

Protože se jedná o čistou vodu, domnívám se, že by to mohl být ten kondenzát z klimatizace, pokud je někam tam sveden.

Budu to pozorovat a když nebudou ubývat žádné provozní kapaliny, tak to bude určitě ono.

Můžete někdo potvrdit že ten kondenzát je opravdu sveden někam do prostor k výfuku, resp k tomu plechu ?

P.S. po pozorování dám vědět.

Díky.

Odkaz ke komentáři

Tak mohu s jistotou říct, že to byl kondenzát z klimatizace. někde jsem se dozvěděl, že by se měla tak 2 minuty před dojezdem klima vypínat a pak se údajně stačí výparník osušit. Párkrát jsem to vyzkoušel a funguje to. Ale už to dělat nebudu, hlavně v těch vedrech je sebevražda vypnout klimu a ještě 2 minuty jet v autě bez klimy :-)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...