Ruza_ Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Zdravím všechny mistry na tomto webu, mám O2 kombi a při rozjezdu mi kape nějaká kapalina ze spodku na pravé straně, ale není to u motoru ale spíše jako pod zadními sedadly. Kapalina ale na asfaltu uschne, nezanechává trvalé stopy. Nevíte, prosím někdo co by to mohlo být, případně co všechno v těch místech v podvozku vede ? Byl bych moc vděčný za pomoc, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 jseš si jistej, že to není jen kondenzát z klimatizace ? Popiš to nějak, v jakým režimu to dělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 při rozjezdu ti kape kapalina ze spodku? jak jsi to zjistil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruza_ Vloženo 27. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 No, zjistil jsem to tak, že přítelkyni trvalo déle parkování :-) a když jsme vystoupili, tak po popojíždění byly za autem stopy. Včera jsem lehl pod auto, odstranil plastový kryt a zjistil, že voda vytéká z plechového krytu, který je nad výfukem. Protože se jedná o čistou vodu, domnívám se, že by to mohl být ten kondenzát z klimatizace, pokud je někam tam sveden. Budu to pozorovat a když nebudou ubývat žádné provozní kapaliny, tak to bude určitě ono. Můžete někdo potvrdit že ten kondenzát je opravdu sveden někam do prostor k výfuku, resp k tomu plechu ? P.S. po pozorování dám vědět. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANRS Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Kondenzát z výparníku odtéká na pravé straně kolem tepelného krytu katalyzátoru, může se stát, že teče po plastovém zakrytí podvozku a vytéká spíš vzadu, ale určitě na pravé straně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruza_ Vloženo 28. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Tak to bude určitě ten kondenzát, v plastovém krytu je dokonce udělán kanálek pro odtok kapajícího kondenzátu.Docela mne to překvapilo, už jsem nějaká auta s klimou měl a nikdy jsem nic podobného nepozoroval, ale teď jsem klidnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruza_ Vloženo 31. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Tak mohu s jistotou říct, že to byl kondenzát z klimatizace. někde jsem se dozvěděl, že by se měla tak 2 minuty před dojezdem klima vypínat a pak se údajně stačí výparník osušit. Párkrát jsem to vyzkoušel a funguje to. Ale už to dělat nebudu, hlavně v těch vedrech je sebevražda vypnout klimu a ještě 2 minuty jet v autě bez klimy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.