Publikováno Červenec 27, 200817 r Mám octavii 1 r. v. 1998, 1,6 vzadu bubny. Při rozjíždění se mi od zadních kol ozívalo jakési "cinkání" ale pouze při jízdě po rozdrbané cestě. Teď se k "cinkání" přidalo ještě jakési drhnutí při rozjíždění a auto cinká už i na normální cestě... popojížděl jsem dopředu, dozadu a kámoš potvrdil, že to opravdu vylézá od obou zadních kol. Nevíte co to?? Nechci cinkat :-) teď když jedu tak to zní jak kdybych za sebou tahal zvonečky :-) Ale dělá to jen při nižších rychlostech... když přidám tak zvonění zmizne... nebo mu možná ujedu :-) nevím. Dík za každou radu
Červenec 27, 200817 r No v prvom rade to rozober, daj dole bubny a uvidis. Podla mna ti tam lieta nejak ulomeny kus pruziny alebo nieco podobne. Kamos mal podobny problem na bubnovej brzde na S-Forman (praskla a poletovala mu tam pruzina co drzi pakne k sebe). Brzdy musia byt TIP-TOP !!! Upraveno Červenec 27, 200817 r od Marcello
Červenec 27, 200817 r Autor výfuk si nemyslím... jde to vyloženě od obou kol... já popojížděl dopředu, dozadu a kámoš poslouchal u obou kol a jde to od tama :-( jdu je zkusit sundat a uvidím... později nahodím foto
Červenec 27, 200817 r Ja som raz tiež podozrieval brzdy a koleso. Nakoniec to bol výfuk, z ktorého mi vypadol silentblok (na konci), čo drží výfuk, aby len tak nevisel.
Červenec 27, 200817 r Autor tak výfuk jsem prohlídnul a je ok... silent blok v pohodě, jinak poškozený..
Červenec 27, 200817 r Autor ještě rychlou radu prosím... teď jsem sundal kolo a snažím se dát dolů brzdový buben abych se mohl podívat dovnitř... musím oddělat i ten "tisícihran" který je uprostřed bubnu?? Je to asi 32ka nástrčák... je to ta velká matka za plastovou krytkou ve středu...
Červenec 27, 200817 r Autor díky... určitě je chyba někde uvnitř, protože když jsem sundal kolo tak s bubnem nejde skoro vůbec točit a něco uvnitř "drhne" akorát nemůžu za žádnou cenu sundat buben abych viděl dovnitř :-( je nějaký fígl??
Červenec 27, 200817 r opatrně lepat po obvodu směrem ven, přes dřevo jinak to olámeš lanovody jsou volný ? jde s lankem volně hýbat ? Upraveno Červenec 27, 200817 r od Vaša
Červenec 27, 200817 r Autor Tak jsem to vzdal a zítra to vezu známému :-( polovina šla ven celkem lehce, ale druhá polovina (u zadku auta) nešla ven ani za boha... to jsem se s tím trápil asi hodinu :-( a když jsem povitáhnul tu předni polovinu, tak se zevnitř hrnula hromada černého prachu :-( zítra pojede auto k doktorovi... jsem se bál to moc mordovat..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.