Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám octavii 1 r. v. 1998, 1,6 vzadu bubny. Při rozjíždění se mi od zadních kol ozívalo jakési "cinkání" ale pouze při jízdě po rozdrbané cestě. Teď se k "cinkání" přidalo ještě jakési drhnutí při rozjíždění a auto cinká už i na normální cestě... popojížděl jsem dopředu, dozadu a kámoš potvrdil, že to opravdu vylézá od obou zadních kol. Nevíte co to?? Nechci cinkat :-) teď když jedu tak to zní jak kdybych za sebou tahal zvonečky :-) Ale dělá to jen při nižších rychlostech... když přidám tak zvonění zmizne... nebo mu možná ujedu :-) nevím.

Dík za každou radu

No v prvom rade to rozober, daj dole bubny a uvidis. Podla mna ti tam lieta nejak ulomeny kus pruziny alebo nieco podobne.

Kamos mal podobny problem na bubnovej brzde na S-Forman (praskla a poletovala mu tam pruzina co drzi pakne k sebe).

Brzdy musia byt TIP-TOP !!! :feve:

Upraveno od Marcello

shoď bubny a uvidiš. Jak je na tom výfuk,nemohl by to dělat taky on?

• Autor

výfuk si nemyslím... jde to vyloženě od obou kol... já popojížděl dopředu, dozadu a kámoš poslouchal u obou kol a jde to od tama :-( jdu je zkusit sundat a uvidím... později nahodím foto

Ja som raz tiež podozrieval brzdy a koleso. Nakoniec to bol výfuk, z ktorého mi vypadol silentblok (na konci), čo drží výfuk, aby len tak nevisel.

• Autor

tak výfuk jsem prohlídnul a je ok... silent blok v pohodě, jinak poškozený..

• Autor

teda "nepoškozený" jsem chtěl napsat :-)

• Autor

ještě rychlou radu prosím... teď jsem sundal kolo a snažím se dát dolů brzdový buben abych se mohl podívat dovnitř... musím oddělat i ten "tisícihran" který je uprostřed bubnu?? Je to asi 32ka nástrčák... je to ta velká matka za plastovou krytkou ve středu...

ne

• Autor

díky... určitě je chyba někde uvnitř, protože když jsem sundal kolo tak s bubnem nejde skoro vůbec točit a něco uvnitř "drhne" akorát nemůžu za žádnou cenu sundat buben abych viděl dovnitř :-( je nějaký fígl??

opatrně lepat po obvodu směrem ven, přes dřevo jinak to olámeš

lanovody jsou volný ? jde s lankem volně hýbat ?

Upraveno od Vaša

• Autor

Tak jsem to vzdal a zítra to vezu známému :-( polovina šla ven celkem lehce, ale druhá polovina (u zadku auta) nešla ven ani za boha... to jsem se s tím trápil asi hodinu :-( a když jsem povitáhnul tu předni polovinu, tak se zevnitř hrnula hromada černého prachu :-( zítra pojede auto k doktorovi... jsem se bál to moc mordovat..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.