Akrubek Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Čau děcka! Nemáte někdo pls vrtací šablonu, nebo alespoň výkres pro montáž Contruktu do Fabie II. Ideálně ta šablona (má kód BC 016). Díky předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Cau.Daj si to urobit FIRME co to robi a mas to aj zo zarukou. -_- 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 to by se asi neptal ne? zeptam se tatika, ten si to dodelaval do OII a dam zitra vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Ale ked s tym nema skusenosti tak to moze zle namontovat!!! :palec2: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Čau děcka!Nemáte někdo pls vrtací šablonu, nebo alespoň výkres pro montáž Contruktu do Fabie II. Ideálně ta šablona (má kód BC 016). Díky předem Hele sám bych do toho asi nešel.....takový prachy za auto si dal..... tady moc neušetříš.....svěř to do ruky odborníkům, ať si nepřiděláš problémy....já měl výhodu DefendLock jsem dostal grátis i smontáží od salonu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 29. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Tak víte co, táta s bráchou si to dodělali sami do FI, takže v tom problém není, jde jen o tu šablonu,protože v FI se byl zámek v manžetě řadící páky a tady je to v tom plastu, v tom je jediný problém, jinak je to celkem simply:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 jj presne dodelani je jednoduchy a usetris nejmin litr. Ale bohuzel te zklamu. Tata ma toho se zamkem v manzete kolem radicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 29. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 jj, ale díky za snahu, jinak třeba v Praze na Jarově chtějí jen za práci 2 litry...to je docela dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 To je sice dost, ale budeš si dělat sám zásah do novýho auta...a až budeš mít třeba problém s převodovkou...tak ti můžou říct, že je to tvoje vina a záruka nic....protože budou chtít papír od montáže zabezpečení..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Asi tak, ak bolo napísané - montáž Conructu by mal robiť niekto, kto to už niekedy robil... Prípadne by som sa skúsil dohodnúť v servise s mechanikom, či by to nespravil ako fušku. Predsalen, má k dispozícii šablónu, vie čo kde a ako... Človek, čo to bude robiť prvý krát, može kopec vecí pokaziť. Už som to písal inde, ale máme autá za niekoľko sto tisíc, tá tisicka hore dole by už nemala hrať rolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 na druhej strane to nemusi byt o setreni ale o tom ze si chces dokazat ze to spravis aj sam nonie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 boozinku nedelejte z toho vedu. ej to jednoducha montaz, kterou zvladne prumerne sikovnej kutil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 To máš pravdu, ale do novýho auta v záruce? viz můj předchozí příspěvek: až budeš třeba problém s převodovkou nebo řazením ...tak ti můžou říct, že je to tvoje vina a záruka nic....protože budou chtít papír od montáže zabezpečení..... a oto asi jde hlavně, nebo se mýlím? Na co má pak připlacenou záruku na 4 roky.....ale každého věc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 30. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Tohle si nejsem úplně jistý, zda budou chtít papír od montáže, vzhledem k tomu, že ofiko se to ani koupit nedá, ten materiál, tak víceméně pokud to tam bude, tak by to mělo být od servisu a pochybuji, že bude někdo pátrat:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 (editace) Jak to, že se nedá ofiko koupit...já byl v servisu a tam ho nabízej normálně k prodeji jak defend tak i construct....a nemusíš to u nich nechat montovat....a pokud by jsi měl opravdu problém se závadou převodovky či řazení, tak věř, že by pátrali.....a také pokud by jsi měl problém se samotným zamykáním a chtěl to reklamovat, tak taky nepochodíš, protože to nebylo montováno autorizovanou a proškolenou osobou....... Editováno: 30. Červenec 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 30. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 To je asi pravda, ještě uvidím, mám ještě chvilku čas, nicméně skutečně by ti to nikde prodat neměli, pokud to dělají, dělají to "na černo", komunikoval jsem s přímo s Constructem a napsali mi, že materiál se nesmí samostatně bez montáže prodávat. To samé v Praze na Jarově mi napsali, že dodaný materiál nezamontují, že se to musí koupit a zamontovat u nich, jinak smolík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Tak zamontujou, pokud je origo zabalenej bez poškozenýho obalu, to jo, ale jinak je to logický...chráněj se.....ale fakt jsem si to tam mohl koupit.....jinak si dej o nějaký pivko míň a nech to namontovat v servisu.....jinak co já vím, tak k FII elegance alespoň u nás dávaj grátis defend vč. montáže....info ze 4 servisů.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 ad.. Cena za nový Construct, včetně motáže je 7500,-Kč. Čas max. 3 hodiny i se zaplacením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 coo, ty vado to je darda. Marne vzpominam kolik sem za nej dal ja. Mel sem to v ramci nakupu novyho auta, ale myslim, ze to bylo kolem 4500-5000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 Ta cena okolo 7 tisíc odpovídá....když jsem se na to ptal...tak mi sdělili to samé...naštěstí jsem zabezpeční dostal k novýmu autu grátis ...i když to je defend....ale to je asi nastejno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 1. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 No funkčně to nastejno je, ale designově ee:))) Zlatej Construct:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 (editace) a co je "ošklivého" na defendlocku? Poklud máte někdo construct v FII...hoďte sem foto pro porovnání......... Editováno: 1. Srpen 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 2. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 jo čéče, to se omlouvám, to žiju ještě v jiné době) pohoda:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 No asi jo :-)...dřív se dával Defend z boku...měl jsem na FI , ale teď to dělaj takhle....jak je vidět na fotkách.....pak sem hoď foto toho constructu...ale asi to bude úplně stejný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 3. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Jasně, jakmile tam bude,hodím foto:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.