Ben Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Tady jsou obrázky namontovaného Constructu. Řekl bych, že jsou stejný s Defendem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 No já to mám stejně, takže foto už asi netřeba dávat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 (editace) Nee... Jo a máš to dělaný v servisu nebo si sám si sám..... Editováno: 11. Srpen 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Nakonec sám...práce na 3 hodinky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 nevíte jestli jde construct z Fabie I na Roomstra,vzhledem k tomu že je stejná podlaha a řazení tak by to mělo pasovat.Nevíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Nějak nechápu, proč to potřebuješ, pokud ho chceš kupovat, tak si kup rovnou na Rooma, pokud chceš starej z FI, tak to ní stejně už jentak nedostaneš, pokud je tam správně daný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Mám možnost od kámoše na poslední Fabie,zamykací zhora tak mě zajímá jestli je to stejný.Na stránce výrobce jsem nic nenašel,žádné objednací kody,nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 13. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Podle http://www.construct.cz/cz/sit_produkt.aspx?IDZnacka=961 to vypadá, že první FII měli totožný s FI, ale další už tam nejsou, ty mají jinou kategorii, takže se obávám, že stejné to nebude...ale neručím za správnost informací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudko25 Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Čaute, som tu nový, ale je tu fajn ako čítam všetky možné témy.... A teraz k veci. Mám objednané autíčko Roomster 1.2 51kw Style Ice+, modrá oceán metalíza, + 4 zadné repro, rezerva a predĺžená záruka do 60 000km. Malo by byť prvý júlový týždeň a tak pomaličky zhromažďujem informácie čo a ako. Najväčší problém mám s rozhodnutím sa pre zabezpečenie autíčka. Malo by stáť von a mám trocha obavy. Aké zariadenie by ste mi odporučili z vlastných skúseností? P.S: ospravedlnujem sa ak niekde je už taká téma ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 (editace) Construct a defendlock je v podstatě to samé..další je zeder......myslím, že zamykání řadící páky dávají většinou v ceně vozu...prodejci...jinak samo alarn...hlídání přes mobil.....no a na konec...satelitní vyhledávání..sherlock Editováno: 15. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudko25 Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 (editace) a aký je rozdiel medzi construct a defend-lockom? nieje v cene autička....chcú za to 250€..... Editováno: 15. Květen 2009, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 (editace) rozdíl žádnej jen ve výrobci a názvu...a trochu v designu...princip je stejnej......já mám defend....už na druhým autě a spokojenost....a vždy jsem ho měl od prodej ce v ceně vozu.... Podívej se na stránky constructu a defendlocku a porovnej si to..... zde můj defendlock Editováno: 15. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudko25 Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 (editace) Niekde som tu čítal, že niektorý z týchto dvoch nemusíš zamkýnať, len zatlačíš a sklapne.....nevieš ktorý? Editováno: 15. Květen 2009, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 (editace) defen jen otočíš a je zamčenej..a pak jenotočíš klíčem a je odemčeno...niv nevyskakuje. Editováno: 15. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudko25 Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 (editace) ok, tak skúsim popozerať stránky......a uvidíme pre čo sa rozhodnem... síce mám ešte čas, ale blíži sa preberanie autíčka Ešte som sa chcel opýtať aký typ máš ty, lebo majú tam viac typov zámkov a zariadení Editováno: 15. Květen 2009, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Já mám DefendLock..typ: DC2922 A ROTARY LOCK COMPACT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudko25 Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 (editace) Diky moc..... A ostatní ako máte zabezpečené svoje autá? zaujíma ma najmä Roomster. Editováno: 15. Květen 2009, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 ROOM je to samý jako FII... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mar72 Vloženo 19. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 Nevíte někdo jak přesně je nacvakla na zámku DEFEND LOCK ta gumička kolem zámku kterou se zamyká? Auto bylo v servise a pochopitelně že se teď otáčí tak bych chtěl vědět zda to zvládnu dát dokupy nějak sám nebo musím do "autorizovaného" servisu znovu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sh.a.rk Vloženo 19. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 Zdravim. Kupil som auto spod ruky a je tam construct a je k tomu aj ta servisna karticka s kodom a dva kluce. Jedna sa mi o to ze predchadzajuci majitel to nepouzival a ja sa bojim to zamknut ked sa to nepouzivalo :-(. Myslite ze to este bude fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 19. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 Nevíte někdo jak přesně je nacvakla na zámku DEFEND LOCK ta gumička kolem zámku kterou se zamyká? Auto bylo v servise a pochopitelně že se teď otáčí tak bych chtěl vědět zda to zvládnu dát dokupy nějak sám nebo musím do "autorizovaného" servisu znovu! Jestli myslíš tu černou gumičku kolem zámku za kterou zároveň otáčíš zámkem, tak ta je tam jen nasazená. Pokud se ti točí, tak ji klidně stáhni ze zámku, odmasti oba díly a přilep. Výrobce k montážní sadě Defend dává tubičku vteřinového lepidla, které samozdřejmě drží na kovu, ale na té gumce né, takže se tam ta gumka protáčí. Stánni ji směrem nahoru a znovu přilep, doporučuji nějaký druh kontaktního lepidla typu chemoprén atd. Doufám, že jsme se oba bavili a jednom a tom samém, jestli jsem ti dobře rozuměl ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mar72 Vloženo 20. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2010 Jo,jo pochopil jsi mě dobře, přesně tohle jsem myslel . Dík za radu, jsem rád že nikam jezdit nemusím a je to jen taková výrobcem nedořešená prkotina kterou zvládnu sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milans14 Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Zdravím, auto mám zatím v konfigurátoru ® a také řeším zabezpečení,jestli zamykání zpátečky nebo okna označit VIN a k tomu toto: http://carsecurity.cz/mechanicke-zabezpeceni/bullock/- tak nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 já budu mít jak Construct, tak i označený okna + pořádnou pojistku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Na construct se vyprdni,to už je davno překonane,jsou daleko lepši zařizeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.