stihacka Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Tak polopaticky: Atmosféra: místo katu trubka stejnýho průměru, střední díl nechat, poslední díl dát laděnej, ale zase přímo na tu danou motorizaci. Turbo: ideálně pro výkon dát za turbo jen rouru většího průměru než je původně, samozřejmě hluk bude hroznej a spotřeba taky půjde asi krapet nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Tím, že je roztočíš! A to dělá dynamizér. Je to jako s kulkou v pistolové hlavni . Ta má např. polygonální závit, kterej roztočí kulku a ta díky tomu nabere rychlost. Je to jednoduchá fyzika... ten zavit roztaca gulku a tá rotujúc okolo vlastnej osi letí ovela presnejsie, keby nerotovala tak by po opustení hlavne hlavne zadok predbehol predok a letela by vselijako, nepresne a vobec by nedoletela daleko. Takto ani moc nieje náchylná na vietor. A navise ten závit tú gulku rapidne spomalí. Si zober brokovnicu. ústovu rýchlost majú broky cca rovnaku a nedoletia skoro nikde. Ked tam nabyješ Sball kde ma projektyl na sebe zavit(lebo v hlavni nieje) tak je rychlost v hlavni pomalšia no účinný dostrel ovela vecsí a presnost ani nehovorím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Vdaka za potvrdenie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Akorat pokud vim, tak Sballa je davno zakazana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 pro všechny kdo řeší výfuk, už vím jak obejít lambdu za katalizátorama aby všechno bylo v pořádku, jednoduché, vyndat lambdu ven z potrubí a najít místo kde by nasávala čistý vzduch ale aby se nezasýrala bordelem, mám to tak udělané, je to odskoušení, a vag nehlásí nic, jako by to všechno bylo OK a auto jede normální nic neblbne a nehlásí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 A prodává nějakej výrobce výfukový potrubí místo katu?? Ať to nemusím řezat, to se mi moc nechce. Našel jsem akorát toto, ale nechci to s rezonátorem. http://www.highperformanceparts.cz/product...ku-63mm-k03-18t A má někdo zkušenost s tímhle?? http://www.highperformanceparts.cz/product...80ps--k03-turbo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 taky mám výfuk 60 trubku místo serie 55, jen trubka od turba ke konci s tlumičem a taky jsem řešil stejné svody jako je v odkaze ale je to asi zbytečné na seriové turbo a řekl bych žé ty svody jsou z tenkého materiealu a budou praskat někdo říká že laděné svody u turba nemají žádný význam ale nevím, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 taky mám výfuk 60 trubku místo serie 55, jen trubka od turba ke konci s tlumičem a taky jsem řešil stejné svody jako je v odkaze ale je to asi zbytečné na seriové turbo a řekl bych žé ty svody jsou z tenkého materiealu a budou praskatněkdo říká že laděné svody u turba nemají žádný význam ale nevím, Já právě taky ne. Asi se na to vys... a nechám origa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 A prodává nějakej výrobce výfukový potrubí místo katu?? Ať to nemusím řezat, to se mi moc nechce.Našel jsem akorát toto, ale nechci to s rezonátorem. http://www.highperformanceparts.cz/product...ku-63mm-k03-18t A má někdo zkušenost s tímhle?? http://www.highperformanceparts.cz/product...80ps--k03-turbo pořádně si přečti co u těch svodů u montáže píšou..... jinak s tou životností je to samozřejmě k pousmání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 někdo říká že laděné svody u turba nemají žádný význam ale nevím, Ty perlíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 že laděné svody nemají u turba žádný význam mi bylo řečeno zřejmě osobou co tomu nerozumí takže to bude určitě blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 pořádně si přečti co u těch svodů u montáže píšou..... jinak s tou životností je to samozřejmě k pousmání Aha, to vůbec není na Octu kua! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 (editace) tak třeba firma Exotic Speed dělá taky svody na 1,8T ale cena je okolo 12 000 Editováno: 23. Březen 2009, autor: raob design airbrush Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 tak třeba firma Exotic Speed dělá taky svody na 1,8T ale cena je okolo 12 000 strašně drahý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 taky jsem je chtěl a k tomu ještě vačky a jiné věco na větší výkon ale odborníkem mi bylo doporučeno zanechat nadějí a tak uvažuju o koupi eva časem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Snad to nebyl stejnej odborník, co ti řekl tohle že laděné svody nemají u turba žádný význam mi bylo řečeno zřejmě osobou co tomu nerozumí takže to bude určitě blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 to ne ale Evo je Evo a ne Octavka bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Akorat pokud vim, tak Sballa je davno zakazana jak dávno? Ja ked som chodil asi 5rokov dozadu na polovacky s otcom tak som nepocul ze by bola zakazaná. V obchode sa dala normalne kupit a myslim ze sa da aj teras. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Nevim, ja do toho nedelam, rikal mi to kamos u piva. Mozna kecal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.