Lukáš85 Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Zdravím , chtěl bych se zeptat , zřejmě mám problém s vahou vzduchu , neukazuje mi hodnoty přes 1000/1100 ale pouze max 750 , chci se zeptat jakou vahu koupit ?? jestli origo BOSCH anebo bude fungovat stejně i jakákoliv jiná ,levnější??? myslím že jsem viděl BOSCH váhu za 3600kč i za 2900kč , je někdo schopný mi říct jakou váhu vzd. koupit na motor 1,9Tdi 81kW , r.v. 2001 , AHF díky předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 (editace) Ahoj mrkni sem: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=28462 jinak ja sam mam zkusenost od nekolika lidi ze si koupili jakousi radoby original "šikmookou" váhu a pak jim auto kuckalo kourilo a podobne a nakonec si vzali odeme opravdovou a original fungl novou nerepasovanou BOSCH a tu šikmovokou hodili do kopřiv Kdyztak pisni SZ a domluvime se. Editováno: 30. Červenec 2008, autor: kemar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Ahoj mrkni sem:http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=28462 jinak ja sam mam zkusenost od nekolika lidi ze si koupili jakousi radoby original "šikmookou" váhu a pak jim auto kuckalo kourilo a podobne a nakonec si vzali odeme opravdovou a original fungl novou nerepasovanou BOSCH a tu šikmovokou hodili do kopřiv Kdyztak pisni SZ a domluvime se. Omlouvám se, že do toho vstupuji, ale repasovanou nedoporučuješ nebo nevadí??? Zatím nemám problém, ale asi jednou to přijde a ptám se ze zvědavosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Jde spis o to ze ja za cenu co se nabizi repasovana nabizim funglovku U skodovky je ten repas tusim od 3500,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Ja doporucim vahu pierburg do tubusu. Je konstrukce jinak resena, dava vetsi hodnotu a vydrzii... Rikame tomu tuningova vaha protoze ty auta s ni jednou daleko lip k dostani u nas TDIgarage Bohumin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš85 Vloženo 31. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Ja doporucim vahu pierburg do tubusu. Je konstrukce jinak resena, dava vetsi hodnotu a vydrzii... Rikame tomu tuningova vaha protoze ty auta s ni jednou daleko lip k dostani u nas TDIgarage Bohumin... zdravím , o jaké ceně bychom se bavili za tu vahu Pierburg?? děkuji ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 zdravím , o jaké ceně bychom se bavili za tu vahu Pierburg?? děkuji ti 2700,- pro nase zakazniky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
automoto Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Zdravím , chtěl bych se zeptat , zřejmě mám problém s vahou vzduchu , neukazuje mi hodnoty přes 1000/1100 ale pouze max 750 , chci se zeptat jakou vahu koupit ?? jestli origo BOSCH anebo bude fungovat stejně i jakákoliv jiná ,levnější??? myslím že jsem viděl BOSCH váhu za 3600kč i za 2900kč , je někdo schopný mi říct jakou váhu vzd. koupit na motor 1,9Tdi 81kW , r.v. 2001 , AHF nazdar mozem ti zohnat origos vahu VW za 1600 kč.díky předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš85 Vloženo 10. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 ZDRAVÍM OPĚT VŠECHNY , po týdnu jsem opět zpět , váhu vzduchu jsem koupil ,tady od kolegy , váha je určitě v pořádku , ale to auto mi ne a ne jet zase normálně ,na VAGu mi to nepíše žádnou chybu ,max nějakou chybu 18062 tušm , něco jako čidlo teploty oleje, vedení k čidlu poškozeno , nebo čidlo , ale domnívám se že žádné čidlo tento motor nemá. Druhý dotaz , EGR ventil "OD OLEJE" ....... je pravidlem že musí být TURBO kapuuut??? prosím napište někdo , už nevím co s tím. PŘEDEM VELKÉ DÍK VŠEM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
automoto Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 ZDRAVÍM OPĚT VŠECHNY , po týdnu jsem opět zpět , váhu vzduchu jsem koupil ,tady od kolegy , váha je určitě v pořádku , ale to auto mi ne a ne jet zase normálně ,na VAGu mi to nepíše žádnou chybu ,max nějakou chybu 18062 tušm , něco jako čidlo teploty oleje, vedení k čidlu poškozeno , nebo čidlo , ale domnívám se že žádné čidlo tento motor nemá. Druhý dotaz , EGR ventil "OD OLEJE" ....... je pravidlem že musí být TURBO kapuuut??? prosím napište někdo , už nevím co s tím. PŘEDEM VELKÉ DÍK VŠEM.no ak mas vyhadzany olej teda dost oleju v EGR tak to turbo uz nebude co byvalo.skus stlacit turbo hadicu co ide do klapky a ked mu niekto prida musi ti pekne hadicu natlacit a nemozes ju stlacit.staci asi do 3000ot. to ma uz plny tlak.nie viac aby si neodkuril motor na mieste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš85 Vloženo 10. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 (editace) mám nějaké logy dělány dnes .. kdo pomůže? zašlu mailem... díky Drive_J.zip Editováno: 10. Srpen 2008, autor: Lukáš85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 ja jsem pri vymene volil jedsine originalni kousek. pripadne bych si pripůlatil za BILSTEIN.. Nic jinmeho nebrat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 souhlas dal bych na origo http://www.cc-autodily.cz/meric-hmot-nas-vzduchu.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.