snb-rider Vloženo 9. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 tak tam se vrtačkou nedostanu já myslel že to půjde když jen sundám kastlík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 taky jsem doufal, že to bude přístupnější místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 16. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 jo já vím, taky jsem na to koukal... tak to zatím nechám do toho ofuku, aspoň si tam můžeš ohřejvat bagety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 jj, třeba až se někdy budu hoodně nudit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladaBrno Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Tak sem to chlapi zkusil z ofuku a nema to smysl, jedine reseni je teda vyparnik, ale rozdelavat se mi to nechce...delal sem to kvuli ceste k mori, zebych si tam dal nejaky red bully, ale i pres zavrene vsechny ofuky, vetrak na 2 mi to tak tak udrzelo teplotu a to jen zdanlive, rozhodne to nic nevychladi...nevim jestli je to tim ze uz je to daleko plus hadice a vzduch jde do schranky uz ne uplne ledovy. Tot moje zkusenost - udelal sem to z hadice a koncovek z bauhausu, prace na hodinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 5. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2008 ty jo, tak u mě celkem v pohodě, dělal jsem to jako ty, jen větrák na 3 a chladí to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Tak sem to chlapi zkusil z ofuku a nema to smysl, jedine reseni je teda vyparnik, ale rozdelavat se mi to nechce...delal sem to kvuli ceste k mori, zebych si tam dal nejaky red bully, ale i pres zavrene vsechny ofuky, vetrak na 2 mi to tak tak udrzelo teplotu a to jen zdanlive, rozhodne to nic nevychladi...nevim jestli je to tim ze uz je to daleko plus hadice a vzduch jde do schranky uz ne uplne ledovy. Tot moje zkusenost - udelal sem to z hadice a koncovek z bauhausu, prace na hodinu. asi to mas blbe udelany me to chladi dostatecne i na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Kluci prosim vas po demontazi te schranky jsem zjistil ze je tam na jedne strane pantu takova ozubena kolejnicka pro uchyceni zpomalovaciho ucinku pri otevreni - da se to nekde dokoupit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 No ja to spravim do toho ofuku. Nechce sa mi zhadzovat celu palubku resp. vytahovat klimu. Myslim, ze ked sa to dobre do ofuku urobi tak to bude fungovat. Necakam, ze to nejak extra vychladi. Ale urcite to fungovat bude. Cez vikend sa do toho dam. Len posudit to budem moct az v lete. Ked bude horko. Teraz je kastlik zamrznuty furt.... Hadicku vo vyduchu treba nasmerovat proti prudeniu vzduchu, aby to malo aspon nejaky tlak..... Nechcem sa mudrit, ale na tom planiku na skodaoctavia.cz je to len nasunute do hadice a nic viac.... To nemoze fungovat potom dobre. Treba este hore vyrobit nejake kolienko alebo zabranu, co to bude zrazat do trubky...... A vec druha - prechodku z felicie som kupil aj ja 40 Sk je nic. Ale podla mna nie je vhodna, lebo ma vrubkovanie a vzduch sa v nej zraza. Treba tam dat nejaku hladsiu trubku /obycajnu, bez rebier/ a musi to dobre fungovat. Verim tomu..... Vyskusajte doma fuknut do tej prechodky felicia a do inej nevrubkovej hadicky. Uvidite ten rozdiel.... cmuk cmuk Cafte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.