Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

mam problém u svojí O I. TDi 66kW, automat... po vypnuti motoru je neskutecne horka (neda se na ni udrzet ruka) chladicova stena a dokonce i blatniky. A neni to jen pri tehle vedrech, ale i kdyz byla zima... dokonce se po vypnuti motoru nekdy toci ventilatory.. to se mi stavalo naposledy u felicie :aggressive: ...

mam moznost porovnat s mnoha octaviemi a jen ta moje "vyzaruje" tolik tepla :help: ...

pri jizde se teplota normalne drzi tak jak ma, teda alespon budik to tak ukazuje..

diky za kazdy nazor !

Vloženo

Já bych řekl že je to normální. Po vypnutí motoru jeho teplota ještě maličko stoupne protože čerpadlo už nezajišťuje oběh a zbytkové teplo od válců postupuje blokem. Asi bych to neřešil ;)

Vloženo

mam tuhle octavii asi 2 mesice a opravdu se mi zda, ze toho tepla je z ni hodne... pred ni jsem mel 81kW TDi a nikdy se mi nestalo, ze by se vetraky pustily po vypnuti motoru... a uz vubec nebyly horke blatniky ...

Vloženo

asi se 66 hodně nadře :smich: pardon,asi byh to neřešilna budíku normal,teplotní čidlo dobré,čidlo na ventilátory asi taky když spínají,voda neubývá - nemáš strčenou dečku u chladiče?jakou máš masku a nárazník?

Vloženo

A neni to spis tim, ze se u automatu hreje hydrodynamickej menic? Nekde sem cet, jakej problem mely ve VW s passatama v automatu. Nejaka serie urcena do USA mela problem s prehrivanim prave zminenyho menice a teplo prostupovalo az do interieru...

Vloženo

mne ties casto pusta ventylatory aj po vypnuti motoru. Ale je to 1,8T

U TDi byval problem ze sa nechceli zohrat ani na prevadzkovu teplotu pokial viem

Asi ma tomina pravdu ze je to tym "hydrodynamickym meničom"

Vloženo

ve skole jsem neco na HDM neco merili, ale ze by se nejak extremne zahrival si uz nevzpominam kol119 ?? no ale mozny to je... zatim se to neuvarilo, tak je to OK ;) ... ono to ted ani moc nejezdi.. viz muj problem v jinym tematu :wallbash:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...