foxy123 Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Mám malý, možná přihlouplý dotaz. Má být ručička otáčkoměru při vypnutém motoru na 0? Ta moje je totiž zhruba 2 dílky nad ní a při nastartování jsou otáčky lehce nad 1.000. je možnost to nějakým způsobem srovnat?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 (editace) to jsem měl taky když jsem si měnil podsvícení budíku,ale pak jsem to srovnal tak že jsem ji malinko otočíl směrem dolu,ale pokud si to neměl rozebrané(ručičky dolů)tak to kámo nevím,ale můžeš to dát na vag Editováno: 2. Srpen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Skus si cez VAG test akcnych clenov. Rucicka musi prejst celu drahu otackomera a zastavuje na velkych ciarkach (zaciatok a koniec, potom v strede). Ak to je cele posunute, tak mozes jemne posunut rucicku ako pisal kolega predomnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.