Přejít na obsah

Editace VIN

Mira99

Doporučené příspěvky

Ahoj všem, prosím můžete mi někdo poradit, kde se dá zapsat a jakým softwarem VIN code, aby se zobrazoval při spojení s řídící jednotkou motoru. Mám tam chipovanou jednotku a ty políčka při sojení přes VAG-COM jsou prázdná (byla celá vyměněna). Vlastním VAG-COM kabel a kabel VAG-TACHO. Jedná se o OI 81kW r.v.99. Dál bych se chtěl zeptat u přepisu km jestli stačí je změnit jen v řídicí jednotce přístrojů nebo se to přepisuje ještě někde jinde. Podotýkám, že nejsem smotájev, auto vlastním krátce, chci si ho ponechat spíš se mi jedná o to napsat tam třeba 380 000 aby nebyl zájem to ukrást. Vím, že je to asi zbytečný, ale snažím se udělat každou drobnost. Kabel VAG-Tacho jsem kupoval hlavně pro vyčtení PIN codu, který jsem samozřejmě s autem v bazaru nedostal. Ještě nevím, jestli je možno někde vyčíst kolik zbývá do výměny oleje, mělo by to tam být údajně nastavený a tak to nechci tím přepisem km zničit. Vím jak servisní intervaly znovu nastavit , ale nidke jsem nevyčetl, zda se dá přečíst kolik ještě chybí. Díky Mira.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...