Mira99 Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Ahoj všem, prosím můžete mi někdo poradit, kde se dá zapsat a jakým softwarem VIN code, aby se zobrazoval při spojení s řídící jednotkou motoru. Mám tam chipovanou jednotku a ty políčka při sojení přes VAG-COM jsou prázdná (byla celá vyměněna). Vlastním VAG-COM kabel a kabel VAG-TACHO. Jedná se o OI 81kW r.v.99. Dál bych se chtěl zeptat u přepisu km jestli stačí je změnit jen v řídicí jednotce přístrojů nebo se to přepisuje ještě někde jinde. Podotýkám, že nejsem smotájev, auto vlastním krátce, chci si ho ponechat spíš se mi jedná o to napsat tam třeba 380 000 aby nebyl zájem to ukrást. Vím, že je to asi zbytečný, ale snažím se udělat každou drobnost. Kabel VAG-Tacho jsem kupoval hlavně pro vyčtení PIN codu, který jsem samozřejmě s autem v bazaru nedostal. Ještě nevím, jestli je možno někde vyčíst kolik zbývá do výměny oleje, mělo by to tam být údajně nastavený a tak to nechci tím přepisem km zničit. Vím jak servisní intervaly znovu nastavit , ale nidke jsem nevyčetl, zda se dá přečíst kolik ještě chybí. Díky Mira. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.