Pawouk Vloženo 3. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2018 Už se ptáš jinde, to musí stačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S3divak Vloženo 3. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2018 Kdyby si raději poradil místo editu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vláďa Siska Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 Ahoj potrebuju poradit,mam octavii 1.4 tsi a pri startu mi ihned chcipa motor,jakoby se hned zadusil a celej se skube,nastartuji jedine se sesplanutym plynem,mam to uz tak nejakou dobu ,nyni to mam v servisu a zatim mi bylo receno ,ze to vypada ze motor bezi jen na 3 valce,ale auto jezdi normalne,tahne jak ma a i spotreba je normalni,chtel bych jen vedet varinty co to muze byt a ceho se mam obavat diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrhel Michal Vloženo 29. Březen 2023 Sdílet Vloženo 29. Březen 2023 Ahoj lidi. Mám dvě kontrolní otázky: 1) kde se nachází mechatronika a je vidět, když vlezu pod auto. Potřebuji zjistit jaký mám tip. 2) existuje nějaká možnost podle vinka zjistit jaký díl potřebuji? Děkuji za odpověď. M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Březen 2023 Sdílet Vloženo 29. Březen 2023 Mechatronika? Myslíš tedy část DSG? A proč se tedy ptáš na převodovku v tématu o motoru? Tady to nemá co pohledávat. Navíc, témat o DSG je v obecné části motorové sekce dost. Tak hledej a ptej se tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Březen 2023 Sdílet Vloženo 29. Březen 2023 @Vrhel Michal už včera jsem Tě jednou napomenul, dneska zase? Zkus to tedy ještě jednou a tentokrát už správně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrhel Michal Vloženo 30. Březen 2023 Sdílet Vloženo 30. Březen 2023 před 10 hodinami, Ondra16V napsal: @Vrhel Michal už včera jsem Tě jednou napomenul, dneska zase? Zkus to tedy ještě jednou a tentokrát už správně. Kamaráde, Já jsem tady pár dní a jsem rád, že se začínám orientovat. Arogantní přístup moderátora mě moc nepomůže. Sekci převodovky jsem nenašel. Pouze téma v sekci motorů "Převodovky". Napsal jsem to tam kam jsem to napsal, protože mám tento motor a napadlo mě, že nebude problém. Ale jako vždy jsem se odpovědi nedočkal. Pouze mě někdo zablokoval téma. Teď jsem se to pokusil napsat, tak kde by to mělo být, ale uvidím co se bude... Díky za podporu, při hledání problému. M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Březen 2023 Sdílet Vloženo 30. Březen 2023 @Vrhel Michaltakže, stejně tak po druhé ti opakuji, že příspěvek přímo nad sebou se necituje, viz pravidla fóra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrhel Michal Vloženo 12. Červen 2023 Sdílet Vloženo 12. Červen 2023 Ahoj, věděl by někdo, proč po nastartování kolísají otáčky a jakoby "prdělo" z výfuku? Rozvody mám dělané nové i se štelováním vaček. Svíčky také nové. Pro doplnění mám 1.4TSi 90kw s DSG7. Děkuji za odpověď. M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červen 2023 Sdílet Vloženo 12. Červen 2023 Tady to máš popsané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrhel Michal Vloženo 13. Červen 2023 Sdílet Vloženo 13. Červen 2023 Super díky za vysvětlení. Pouze mě zaráží, že to nedělalo od začátku co to auto mám (cca 2 roky). A taky mě přijde, že se to neděje pouze při studeném motoru, ale i při přerušení jízdy?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.