kugča Vloženo 6. Srpen 2008 Vloženo 6. Srpen 2008 Ahoj,prosím o radu jak odpojit imobilizér.Předchozí majitel mého favoše pro mne zcela nepochopitelně instaloval do tohoto verglu imobilizér,který je mi akorát na škodu a komplikuje mi život.Již dříve jsem měl problémy s jeho vypnutím tlačítkem na klíčích.Teď ale nemůžu ani jedním z klíčů odblokovat imobilizér a auto tak vůbec nenastartuju.Může mi někdo prosím poradit,jak definitivně odpojit imobilizér a jednou provždy se zbavit tohoto pro favorita zbytečného zařízení?Jsem neznalec a nevím,kde pod kapotou vůbec mám něco poodobného hledat.Děkuji za pomoc. Citovat
Matthes Vloženo 6. Srpen 2008 Vloženo 6. Srpen 2008 Kdyz nevis co hledat tak to radsi popros nejakeho elektrocky zdatneho kamarada. Jde o to zjistit co imo odpojuje a napojit to jak to je origo Citovat
LUKY-007 Vloženo 6. Srpen 2008 Vloženo 6. Srpen 2008 (editace) ja som svojho casu odapajal z favousa Immobiliser (UK made)... a cele to bolo tak ze som siel po kabloch imobilizera k napojeniu .. a potom som podla el. schemy prepajal elektricke okruhy spat .. nebolo to nijak zlozite ... favorit este jazdi .. a imobilizer mi lezi v krabici v skrini (keby niekto mal zaujem :-) ak mas aspon trochu logicke uvazovanie mozes to zvladnut ... Editováno: 6. Srpen 2008, autor: LUKY-007 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.