Krtek6 Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 (editace) Pánové po 3/4 roce jsem se konečně dočkal opravy dveří na mém fazolku...dveře jsou pěkné hladké..ovšem problem...je to nový lak a v servise tam dal pod to plnič..takže se to leskne...a ostatní dveře, jsou hrubé a drsné...a člověk se v nich nevidí, protože pod nima je jenom základová barva....chci se zeptat, čím docílit aspon trochu toho, aby ten lesk "vyšuměl" ?? nebo aby ty co jsou hrubé se leskly?? díky pro lepší pochopení přidávám foto... btw...přední jsou špinavé...dlouho nebyl v myčce Editováno: 8. Srpen 2008, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Vylesti stare at se taky lesknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 8. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Vylesti stare at se taky lesknou nj..ale čím?...ti říkam...na te straší barvě není plnič...je tam jenom základ...to nevim jestli pujde...máš tip?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Co treba Tempo? Ale radsi ho vyzkousej nekde kde to neni videt, jesi bude vysledek ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 9. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Co treba Tempo? Ale radsi ho vyzkousej nekde kde to neni videt, jesi bude vysledek ok... možná tedka budu za debila...ale.....co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 http://www.automaxhk.cz/tempo-pasta-865.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 jj tempo,já jsem s tím vzal celého rapida a jak se leskne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 9. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 (editace) jj tempo,já jsem s tím vzal celého rapida a jak se leskne vidím, že máš taky hnědou ..no dobře...zkusím to někde sehnat...a uvidime co to uděla...každopadně...tohle použju na kapotu..ta je špinava jak sardel ..a nemožu do vyčistit.. btw...takhle nějak vypadal muj fazol když jsem ho kupoval...bohužel..dneska už tak nevypada... :-/ Editováno: 9. Srpen 2008, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.