Miloss1111 Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 (editace) Zdravím, chcel by som sa spýtať, či sa dá kúpiť originál centrálne zamykanie na Fabiu, také, aké je tam už od výroby, aby sa tam dali v budúcnosti pridať aj vystrelovacie kľúče. Auto je Fabia 1.2HTP juniorka, r.v. 2003. Je bez výbavy, bola tam len predpríprava na rádio. Za odpovede ďakujem Editováno: 9. Srpen 2008, autor: Miloss1111 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 V juniori nie je komfortka a tam je centrál potrebuješ ešte motorky kabeláž .Sú uni CZ aj s vystrelovakmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 motorky centrálu jsou součástí zámků, takže potřebuješ všechny nové zámky (+ ta zmíněná komfortka). Když už budeš měnit zámky, tak bych asi dal rovnou okna do elektriky - stejně musíš vymontovat stahovačky a "elektrifikovaný" stahovačky se zpravidla na vrakárnách prodávaj i se zámkama (za stejnou cenu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloss1111 Vloženo 10. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Aha, a nevieš, či sa to dá kúpiť len na vrakoviskách, alebo aj v servise? A približná cenová relácia je približne aká? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 O servise ani neuvažuj asi by si spadol na r-ť z tej ceny.Pozri tu v bazári tam sú plechy dverí cca 4000czk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 kompletní el. stahovačka (vč. zámku a kabelového svazku dveří - ten budeš potřebovat také) stojí na vrakárně 1000 až 1500 Kč. Ve Škodovce jen samotný zámek stojí cca 4000 Kč. Kdyby jsi chtěl i el. stahované okno tak by jsi musel přihodit dalších 7000 tisíc na jedny dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Nezabudni ak by si kupoval plechy tak na juniori nie su konektory v stlpikoch takže potrebuješ aj tie a ešte kabeláž do komfortu. Myslím,že najednoduchľie by si to mal s týmto: http://www.tssgroup.sk/katalog/cz-fabia a ako dialkové použiť alarm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloss1111 Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 No, s tými cenami na vrakovisku by sa to ešte dalo, len či sa dajú všetky tie komponenty tak ľahko zohnať. Neviete mi poradiť nejaké schopné vrakoviská na Slovensku, kde by som to našiel. Prípadne, až by ste mali čas a chuť, tak by ste mi mohli napísať, presne aké diely budú potrebné. Auto je Fabia 1,2l Junior Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 No, s tými cenami na vrakovisku by sa to ešte dalo, len či sa dajú všetky tie komponenty tak ľahko zohnať.Neviete mi poradiť nejaké schopné vrakoviská na Slovensku, kde by som to našiel. Prípadne, až by ste mali čas a chuť, tak by ste mi mohli napísať, presne aké diely budú potrebné. Auto je Fabia 1,2l Junior Ďakujem přesný seznam dílů ti asi nikdo nenapíše - z hlavy si to pravděpodobně nikdo nepamatuje (čísla svorkovnic apod.). Pokud si to budeš dělat sám tak si prostuduj Dílenskou příručku (el. schéma) a Etku. Když se do toho na chvíli ponoříš, tak na to celkem brzy přijdeš sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.