mario1977 Vloženo 10. Srpen 2008 Vloženo 10. Srpen 2008 (editace) Ahojte, mám problém na mojej Barborke. Ked odomknem s DO, tak mi ten cuplik zide hore a vrati sa do polohy, ako je na obrazku c. 1. a dvere neotvorim. To zase musim klucom otvorit. Ked zamknem s DO, tak mi ten cuplík zide dole a potom mi zostane v polohe, ako je na obrazku c. 2 a dvere normalne otvorim. Tak musim este otocit klucom. Niekedy sa mi to odomkne a zamkne normalne. a to asi zo 100 pokusov asi 2x. Kde je problem?? Diky za odpovede. Editováno: 10. Srpen 2008, autor: mario1977 Citovat
sandwwich Vloženo 10. Srpen 2008 Vloženo 10. Srpen 2008 Ak to robi len soferov zamok tak ho vyber, rozober a precisti. Prekontroluj mikrospinace a studene spoje ci niesu. Ja som mal toto iste na renaulte tak som vybral a do srobika rozobral zamok, precistil namazal a po zlozeni mi skoro vystrelil stuplik . Ak nepomoze tak by som zmeral aj kable popripade prehod zamky a zistis ci je to elektrikou alebo samotnym zamkom Citovat
Robo_PP Vloženo 13. Srpen 2008 Vloženo 13. Srpen 2008 no ja by som to videl na riadiacu jednotku vo dverach, mam tiez problem so zatvaranim a otvaranim lavych zadnych dveri a u mna to je urcite problem v riadiacej jednotke. Najhorsie na tom je ze som este do tych dveri neozhnal riadiacu jednotku a uz ,mi to zacina robit aj na spolujazdcovych dverach. Citovat
Petrzet Vloženo 14. Srpen 2008 Vloženo 14. Srpen 2008 No me by taky zajimalo co stim,nezamykaji se mi leve zadni dvere a prestala mi fungovat i komfortka Citovat
mario1977 Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Vloženo 14. Srpen 2008 A teraz pocas jazdy niekedy ani neotvorim okna. dnes mi slo otvorit len prave predne okno pocas jazdy. Ale ked vypnem motor, tak idú. Citovat
Robo_PP Vloženo 16. Srpen 2008 Vloženo 16. Srpen 2008 zajdi niekde na vrakovisko a vyskusaj vymenit riadiacu jednotku, odoprucam najdi si presne taku istu octaviu (rok vyroby). Myslim ze tu niekto pisal ze aj s motorom ju kupil za 1500 Kc Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.