bartasek Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Zdravím všechny. V autě mám autorádio Symphony s CD, ale nějak mi nejde ladění stanic. Prvně bych se ale zeptat, zda-li umí radio zobrazit frekvence např 90.5Mhz, 101.5Mhz atd. Jde mi tam jen např. 90Mhz a pak 91 Mhz. A druhá věc je samotné ladění. Pokud zmáčknu '>', tak to ladím ručně po stupních, ale pokud '>>' nebo '<<' tak mi to přeskakuje jen na dvou frekvencích a nic to nehledá. Jinak je auto (tedy i rádio) z dovozu. Dá se s tím něco udělat?Děkuji, martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wog Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Možná by ti pomohlo si přečíst návod k obsluze Symphony CD Rádio umí ladit jak manuálně frekvence (pásmo FM i AM)i vyhledávat automaticky (v pásmu FM). Nemáš zapnuté LOC v nastavení, že ti to ladí jen stanice se silným příjmem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.