Přejít na obsah

Vertikální otevírání dveří Octavia I


pirat

Doporučené příspěvky

Máte někdo tuto úpravu (vertikální otevírání předních dveří) na Octavii? Od jaké firmy byly použity díly a na jaký vůz, protože jak jsem pátral, na Octavii I se nevyrábí. Originál, ( byť i z jiného vozu) by se neměl upravovat, namontuje se bez zásahu do karoserie. Názory na praktičnost nechme stranou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

osobně sice nevím ale poptej se u m.šulce dělá tuningové přestavby a takovýma to věcma se zabývá tel 777584884 ale volej až po neděli je na dovolené myslím že ti bude schopen pomoct .

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky Martine. Moc. Zkusím jestli už Octu mají. Nemusí být "ten" v načem fóru. Ptát se jako "zbytek světa", tím se nechci nikoho dotknout!, jak "udělat nárazník RS na starou Octu"je v celku nedůstojné. Na tohle téma nemá zatím nikdo náboje, chěl bych to zkusit, dám na fóru vědět. Prodává se LD Kits - univerzál. Postup k tomu Fa samozřejmě dá. Chtěl jsem vědět jestli už někdo ví, že do auta třeba teče neteče, co sníh, nebo že to zvedá kulturista, nebo naopak - úděl UNIVERZÁLNÍHO zvedání ( každý dveře váží jinak) a pak laborace s tlumičem. Zkoušel jsem kapotu před mraky let a vím své! Zvedám ji u Octy jedním tlumičem. Pokus a omyl, pokus a omyl :) . Někdo by to možná spočítal :). Asi někdo musí být první. Nebo poslední. Ten tel. zkusím. Měj se.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Volal js p. Šulce a LD Kits je na nic :). Zkoušeli ho na japonce a bylo s tím móóóc dodatečný práce. A kvalita nic moc, vůle jako na vratech.Pokud se výrobce či kvalita nezměnila - ruce od toho pryč. Dveře neseděly a pak laborovali s tlumičem až z toho byly dva na každých dveřích. Spojil jsem se z dovozcem originálních LSD a doporučil mi LSD na Golfa IV ( na Octu se nevyrábí) že by tam mohly s menšími úpravami jít. Bez záruky!!Tak jsem to konzultoval s p. Šulcem a jeho zkušenostmi a výsledek je ten, že když to přivezu určitě to tam dostanou. Jen neví jestli za hodinu nebo za týden a podle toho se bude odvíjet i cena. V horším případě i s LSD kolem 50 000. Tak nevím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...