vorlajz Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 osobně na řidiče před policií neblikám... jen ať každej dostane co zaslouží!!! už mě sere, když me zkásnou švestky za 60 na 50 a pak mám chránit nějakýho zmrda co to na 50 válí 80??? ani hovno! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 (editace) Budou hnit v garazich a jezdit na vikendy na chalupu. Jako by jsem to neznal. Delaj to skoro vsichni cajti. :kol-85: PS: jak se mi to sem dostalo to patrilo do jinneho TOPICU SORRRY mazat to nebudu Editováno: 14. Srpen 2008, autor: p2p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 osobně na řidiče před policií neblikám... jen ať každej dostane co zaslouží!!! už mě sere, když me zkásnou švestky za 60 na 50 a pak mám chránit nějakýho zmrda co to na 50 válí 80??? ani hovno! Já taky ne, ale o to víc mě mrzí, že řeší kokotiny a ne 28 mrtvých týdně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Ja blikam a a nestydim se za to. Urcite je situace kdy taky nedodrzujes predpisy a muze se ti to tim padem i hodit kdyz na tebe nekdo blikne. Nevis dne ani hodinu.... Kamos byl teze nazoru a stalo ho to dva body .. zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Taky blikám a dost často ukazuju, když nemá někdo rozsvíceno. Myslím, že to je blbost pokuty za takové prohřešky : Jestli to není z tiskové agentury JPP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 ani na rozsvícený světla neblíkám... zákon platí už takovou dobu... že si to snad mohl každej řidič zapamatovat... ! a co se týče té rychlosti, kdyby každej jezdil tak jak má, tak by nebylo potřeba na někoho blikat... že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 nedivím se, že se policajtům nelíbí upozorňování na radar, ale přijde mi blbost abych dostal pokutu za to, že někoho upozorním na to že nesvítí. v podstatě tím člověk přispěje k bezpečnosti. a co sem četl v novinách, tak pokuta od pár stovek po 2000,- a nevíc nevim jak s tím dokazováním. bude tam hrb, zhoune se mi auto a poliš mi řekne, že sem svítil dálkovýma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 blikám, lidi blikaj na mě, za poslední 2roky mě v ČR nezměřili ani jednou. ad rozsvícený světla- to je těžky, já jsem zvyklej na automatiku a kdykoliv jedu do servisu, tak oniu mi to přehodí na trvalo vypnuto a já si to uvědomím třeba až doma v garáži... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 osobně na řidiče před policií neblikám... jen ať každej dostane co zaslouží!!! už mě sere, když me zkásnou švestky za 60 na 50 a pak mám chránit nějakýho zmrda co to na 50 válí 80??? ani hovno! tak tobe bych pral to same!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 co bys mi jako přál? já ve vesnici 80 nejezdím, nemám se čeho bát!!! takže tak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 az budou merit na 40, 5 metru pred koncem vesnice v polich tak tam aby te zmerili. tvuj pristup nechapu a bohuzel je takovych lidi vic a vic:-((( pak ze si lidi maji pomahat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 (editace) tak to já si myslím, že zase není o vzájemný pomoci. když někdo nesvítí, tak bliknu. tohle podle mě přispěje k bezpečnosti. ale když někdo jezdí jako prase, tak ať ho vyberou... ale nemyslím tím 40,5m před značkou. to je podle mě prasárna Editováno: 19. Srpen 2008, autor: Kubiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 proč mám kurwa furt někomu pomáhat??? když bliknu na neosvětlený auto, tak mi z 80% lidi zamávaj ... a co se týče té rychlosti... tak nevím, proč mám blikat na nějakýho frajera, kterej to valí obcí 80 km/h... seru na něj... ať dostane pokutu!!! jinak já zas nechápu, že se mi divíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 ja to beru tak, ze jsem rad kdyz nekdo upozorni na hlidku a proto to delam taky nic vic nic min. Kdyby policie chytala a merila tam kde je to potreba je to neco jinyho ale kdyz to berou jako vydelavani penez tak to nehodlam podporovat!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 nepřekrucuj to... bavím se o měření v obci, tam je to snad potřeba ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 ale když někdo jezdí jako prase, tak ať ho vyberou... co to znamená? když jedu na 90km/h na přehledným úseku 140-150km/h, znamená to, že jedu jako prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 nepřekrucuj to... bavím se o měření v obci, tam je to snad potřeba ne??? nic neprekrucuju!! prijde ti normalni merit rychlost za barakama mezi loukama 10m pred koncem vesnice a to tam je jeste treba zona 40km?? to me prijde dost blby a jen na to aby vydelali penize a ne aby zvetsili bezpecnost na silnicich. ja jsem jeste nevidel aby merili u skoly nebo nekde v centru. jezdim docela dost ale policajti se jen schovavaj a vybiraj tam kde je to pro ne nejlepsi a nejsnazsi, ne kde je to potreba. a proto rikam, ze to nehodlam podporovat a proste na lidi blikam at si davaj pozor. ty jsi asi jeden z tech kteri s tim souhlasi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 co to znamená? když jedu na 90km/h na přehledným úseku 140-150km/h, znamená to, že jedu jako prase Nedá se říct, že jako prase, ale nejedeš podle předpisů....a to stačí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 co to znamená? když jedu na 90km/h na přehledným úseku 140-150km/h, znamená to, že jedu jako prase když někdo jede rycle mimo obec a nikoho tím neohrožuje nebo když si to hasí někdo po dálnici 200 když není provoz tak je mi to úplně jedno. ale když někdo ryclou jízdou ohrožuje ostatní tak mi to vadí. a úplně nejlepší sou takoví, co jezdí po městě jak prasata s nějakou plečkou, protože mimo město na ně nikdo nečumí a nejede jim to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Nic ve zlém, ale máme nějaký zákon, který ukládá, jak se má jezdit. Pokud někde je značka, praví se, že od značky, tím je dle mně řečeno vše. A pokud se někdo řídí něčím jiným, tak je mi líto, ale je to o jeho statečnosti. Dost mně baví, když se tu pak takový obhajuje, jaký je kabrňák a že je prasárna dodržování hlídat. K těm 40..záleží, proč tam ty značky jsou, třeba je tam dětský hřiště, co já vím..ale je tam značka, tak ji respektuju. Můžu u toho skřípat zuby, ale když mně tam změří, jsem debil já, nikoliv ti, co mně změřili..tak vo tom to asi tak je. A co se týká k vydělávání na pokutách, tak PČR navybírá pokuty do své kapsy, ale odevzdává je do rozpočtu, není to jejich zisk, to jen pro vysvětlenou. Jiná sorta jsou MP, ale těm je spíš třeba dát jasné mantinely, po obcích se jezdí jako prase a co jiného s tím dělat. Jinak taky se mi líbí, jak se tu někdo rozčiluje, že policie měří na 90 a přitom je to přehledný úsek, kde se dá 140-150..tak to je nehoráznost, chtít, aby předpisy platily všude. Nic ve zlém, ale občas tu jsou dobré ptákoviny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Nedá se říct, že jako prase, ale nejedeš podle předpisů....a to stačí.... Mirek Dušín? těší mě, mé jméno je prase Jirik: nikde tu nevidim, že by si někdo stěžoval na to, že se měří 90ka v místě, kde jde jet 150. motáš do sebe věci, který nesouvisí ano, já klidně jedu mimo město 150, když někde hlídka měří, blikám na ostatní, stejně jako blikaj oni na mě (ono upřímně, stejně ten kdo bliká nepozná, jestli ten naproti jede 90 nebo 120, takže ani neví jestli mu tim pomůže), počítám s tím, že porušuju zákon. ad měření v obcích- já už jsem teda dlouho neviděl, že by měřili hned za značkou nebo někde na 40tce, ale ve městě ať měří, tam si víc jak 60 netroufnu a hrozně mě baví, když někoho na státovce předjedu a on mě potom v 80ti předjede ve vesnici a ještě blbě čumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 myslím, že tím je řečeno vše... Jirka to napsal dost jasně... doufám, že někteří zde přítomní jedinci si přestanou stěžovat a začnou dodržovat předpisy! já taky rád jezdím rychle, ale v rámci mezí... obce zásadně 50 ... už jsem málem přejel člověka a jenom díky tomu, že jsem jel pomalu a nic nejelo v protisměru to dopadlo dobře... takže na hovado, který pojede ve vesnici 80 km/h já prostě nezablikám... cajti ho skásnou a pak už si dá bacha ! jinak MP... to je kapitola sama pro sebe, ty skutečně měří tak jak říkáš Bauráku... státní stojej aspoň na rozumných místech! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Mirek Dušín? těší mě, mé jméno je praseJirik: nikde tu nevidim, že by si někdo stěžoval na to, že se měří 90ka v místě, kde jde jet 150. motáš do sebe věci, který nesouvisí ano, já klidně jedu mimo město 150, když někde hlídka měří, blikám na ostatní, stejně jako blikaj oni na mě (ono upřímně, stejně ten kdo bliká nepozná, jestli ten naproti jede 90 nebo 120, takže ani neví jestli mu tim pomůže), počítám s tím, že porušuju zákon. ad měření v obcích- já už jsem teda dlouho neviděl, že by měřili hned za značkou nebo někde na 40tce, ale ve městě ať měří, tam si víc jak 60 netroufnu a hrozně mě baví, když někoho na státovce předjedu a on mě potom v 80ti předjede ve vesnici a ještě blbě čumí. Mirek Dušín nejsem a snažím se jezdit dle předpisů....ne jako Ty!!! Jen pro zajímavost, jezdím max +10 km navíc nad limit na dané silnici a ne jako Ty na 90-tce 150 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 kéž by vás takových poctivých bylo víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 dobře Luke ... pwnz!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.