Publikováno Srpen 14, 200817 r zdar, mám problém s navi DX, prostě mi očas nenačte pálený mapy, ale někdy jo myslel jsem že je prolém s mechanikou, ale origo to načte vždy řešil někdo něco podobnýho?
Srpen 14, 200817 r zkuz to vypalit znuvu co nejmensi rychlosti .. treba to pomuze Upraveno Srpen 14, 200817 r od z-man
Srpen 14, 200817 r Autor bylo to pálený různýma rychlostma na různý nosiče, někdy jde někdy ne, píše že to není kompatibilní a třeba za hodku už jede je to pálený v clonu s profilem teleatlasu mám i jedno starý který taky fachalo ted taky sporadicky myslel jsem že mechanika je blbá, ale origo to bere v poho už jsem to i čistil cd s kartáčkama ale efekt žádnej
Srpen 14, 200817 r Já si myslím, že je to mechanika zanesená prachem. CD s kartáčkama jsou naprosto k ničemu, leda tím tu mechaniku zlikviduješ. Řešením je rozebrat a opatrně vyčistit.
Srpen 14, 200817 r tak tak .. rozebrat, vycistit .. urcite tam bude dost prachu a bude se to prehrivat, cili hazet chyby
Srpen 14, 200817 r Autor no rozebrat, ale kdo to udělá, nejsem sice pako,ale tohle jsem nikdy nedělal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.