kadlec Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 zdar, mám problém s navi DX, prostě mi očas nenačte pálený mapy, ale někdy jo myslel jsem že je prolém s mechanikou, ale origo to načte vždy řešil někdo něco podobnýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 (editace) zkuz to vypalit znuvu co nejmensi rychlosti .. treba to pomuze Editováno: 14. Srpen 2008, autor: z-man Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 V jakém programu to pálíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 bylo to pálený různýma rychlostma na různý nosiče, někdy jde někdy ne, píše že to není kompatibilní a třeba za hodku už jede je to pálený v clonu s profilem teleatlasu mám i jedno starý který taky fachalo ted taky sporadicky myslel jsem že mechanika je blbá, ale origo to bere v poho už jsem to i čistil cd s kartáčkama ale efekt žádnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Já si myslím, že je to mechanika zanesená prachem. CD s kartáčkama jsou naprosto k ničemu, leda tím tu mechaniku zlikviduješ. Řešením je rozebrat a opatrně vyčistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 tak tak .. rozebrat, vycistit .. urcite tam bude dost prachu a bude se to prehrivat, cili hazet chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 no rozebrat, ale kdo to udělá, nejsem sice pako,ale tohle jsem nikdy nedělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.