mewox Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 dobrý den včera jsem si všiml ze si někdo hrál a udělal mě do laku 3 rýhy kdybych ho viděl tak bych si to s ním vyřidil a zaplatil by mě náhradu škody ale bohužel jsem ho neviděl tak jsem se chtěl zeptat jestli neexistuje nějake dočasné provizorní a ne moc drahé řešení... nemám moc peněz... děkuji za rady a nápady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Nejrychlejší řešení je koupit v servisu lakovou tužku v odstínu barvy auta....tuším že cena je okolo cca 300,-Kč...ale oprava bude vidět.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mewox Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Nejrychlejší řešení je koupit v servisu lakovou tužku v odstínu barvy auta....tuším že cena je okolo cca 300,-Kč...ale oprava bude vidět.... no to je taky možnost ale lepší vidět oprava z blízka než bílí rýhy na černým laku na kilometr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 to máš pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Jina možnost nez tužka pokud nechces lakovat cely dil asi neni, kup tuzku pekne zatri a pak to zkus zalestit at to neni moc videt.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Jj navod jak postupovat naleznes tu : http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/...taodkaminku.htm Ovsem pozor jak budes zabrusovat ten "hrb" laku na uroven okolniho laku - dobre vybirej brusny papir kterym to budes delat at nedopadnes jak ja - proste sem vzal nejakej smirgl co sem nasel a ac byl oznacen jako vodni tak pri tom zabrusovani pustila barvu druha strana toho papiru a krasne se me zazrala do laku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 též mám lakovkou zakryté nějaké rýhy, sice jsem to nedolešťoval, ale v každém případě pořát to vypadá lépe a hlavně to tam nebude hnít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mewox Vloženo 15. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Jj navod jak postupovat naleznes tu :http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/...taodkaminku.htm Ovsem pozor jak budes zabrusovat ten "hrb" laku na uroven okolniho laku - dobre vybirej brusny papir kterym to budes delat at nedopadnes jak ja - proste sem vzal nejakej smirgl co sem nasel a ac byl oznacen jako vodni tak pri tom zabrusovani pustila barvu druha strana toho papiru a krasne se me zazrala do laku dikec by me nenapadlo ze to bude tak tezky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Jo me povidej taky sem z teho byl vykolejenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Planeta mam tiez skrabance (asi od kluc) ked to urobim podla navod bude lepsie?mozem pouzivat aj farba z ktory mi striekali auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Mno pokud to mas od klicu a neni to prilis hluboke tak bych to v prvni rade zkusil prejet tempem.Pokud je to hlubsi nebo to jde a na material tak se to musi zatrit.Barvu kterou ti strikali auto samozrejme lze pouzit.Nicmene ta oprava uz bude navzdy videt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 (editace) Mno pokud to mas od klicu a neni to prilis hluboke tak bych to v prvni rade zkusil prejet tempem.Pokud je to hlubsi nebo to jde a na material tak se to musi zatrit.Barvu kterou ti strikali auto samozrejme lze pouzit.Nicmene ta oprava uz bude navzdy videt. Chlapi (a holky) - jak byste vyřešili tohle. Je to od hromady štěrku a dost hluboký. Editováno: 17. Srpen 2008, autor: nosal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Chlapi (a holky) - jak byste vyřešili tohle. Je to od hromady štěrku a dost hluboký. obávám se že se nevyhneš přelakování - tohle asi nerozleštíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Tohle uz je na prelak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modbic Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 (editace) mám to podobně.Udělala to manželka.Vzal jsem opravnou tužku a prostě jsem to nabarvil.Kdybych měl kvůli škrábancům všechno lakovat,tak to dělám každou chvíli ;)Je ale fakt,že jsem to neměl takhle hustý... Editováno: 17. Srpen 2008, autor: modbic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 ja uz na skrabance se.... pac jeden opravis a na sidlisti tam mas rano dalsi dva + neco promackle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Chlapi (a holky) - jak byste vyřešili tohle. Je to od hromady štěrku a dost hluboký. Ak neches lakovat tak skus farebny vosk, bude to trocha lepsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 zdravim vas. nechcem zakladat novu temu. chcem sa opytat co by ste mi odporucili aky pripravok na prelestenie laku ? resp. jeho obnovenie. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 jakýkoliv tvrdý vosk a leštěnku na konkrétní typ laku od značkové firmy, mam dobré zkušenosti s TurtleWax nebo Sonax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 skusim teda jeden z tych pripravkov ako vidiet z fotky mam uvedenu modru farbu ktoru by som rad dostal do povodneho stavu myslim co sa tyka laku ... takze uvedene pripravky by mi mali pomoct alebo co mi odporucate chcel som to dat cele prelestit ale potom ma odhovorili vraj na zimu to nema vyznam auto je viac spinave ako ciste co je pravda ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xaviernaidoo Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Kupte si sadu jemné brusné pasty, spec.brusného papíru a leštící pasty. Např.zde: www.kratzer-ex.de U jemných škrábanců stačí použít pastu u hrubších i přiložený, dobře namočený brusný papír.Je důležité místo po broušení dobře umýt a teprve poté vyleštit.Povedlo se mi takhle odstranit 90% všech škrábanců.Předpokladem úspěšné opravy je dostatečně silná vrstva laku.Pokud byl díl neodborně lakován nedostatečnou vrstvou, hlubší škrábance neodstraníte, tady pomůže jen přelakování celého dílu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 myslim ze to je na mna dost zlozite takyto postup to radsej necham na odbornikov ja som mal na mysli nejaku kvalitnu overenu lestenku na stary lak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xaviernaidoo Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 myslim ze to je na mna dost zlozite takyto postup to radsej necham na odbornikov ja som mal na mysli nejaku kvalitnu overenu lestenku na stary lak Nebojte se toho, je to fakt jednoduchý.Chce to jen trpělivost.Krouživými pohyby s pomocí spec.brusné pasty to zmáknete.Leštěnka je dobrá věc, ale odstraní jen opravdu drobné povrchové škrábance.Používá se spíš k čištění a získání lesku laku.Pokud máte jistotu, že je lak originál, dejte se do toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 andrew25: bude ti stačit vosk na starý zašlý lak, a kdyby nepomohl, tak pak můžeš dát odborníkům na přeleštění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 ano ja chcem ziskat lesk a prelestit to dam az na jar terza by to nemalo velky vyznam na zimu len vratit lesk ... rozmyslam na lestenkou vraj nejaky FIX ze je velmi dobry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.