Rado22 Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Zdravim ludia... mam na vas otazku.. chcel by osm vymenit scoju bat za jednu z OII z dovodu ze idem robit audio... myslite ze je to mozne bez toho aby sa poskodila nejaka cast auta, alternator, starter lebo vymena 43A za 61A sa mi zda dost drasticka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Zjisti si jakej mas alternator abys tu baterku vubec vyuzil a hlavne jestli tam bude sedet rozmerove, jinak je to fuk.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rado22 Vloženo 16. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 cize sa nemoze stat ze by mi odpalila starter alebo nieco podobne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Nemuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 'Rado22' takze najprv jednotka kapacity u bateriek je A.h, cize 43 Ah a 61 Ah. kludne tam mozes dat silnejsiu, nemusis davat zrovna z octII, zmeraj si rozmery a kup si taku aby ti tam vosla vobec sa nemusis obavat, ze by sa nieco stalo autu. len baterka sa bude nabijat do plnej kapacity o cosi dlhsie. ale martinoslav ma pravdu, ak chces davat poriadne audio, tak by bolo vhodne tam dat aj silnejsi alternator, lebo ak bude velky odber, tak ti baterku velmi nenabije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 (editace) Tiež sa pripájam.Baterky sa neboj,ja tam mám 70Ah bezúdržbovú (origo škodovácku) odnova a funguje bez problémov už šesť rokov.A alternátor mám tiež ten slabší. Editováno: 27. Srpen 2008, autor: ramon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.