zdenefek Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Lidi prosím nevíte kde můžu sehnat zrcátka M5 look? NA netu jsem je nenašel, doufám že sem špatně hledal a že mi pomůžete:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 http://www.tuning-no1.cz/oddeleni/728-m5-look Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capillus Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Rád bych toto téma oživil. Tyhle zrcátka by se mi na Fabce I taky líbily. Dají se najít i pod názvem X-look sport. Nemáte je někdo ve svém okolí? Líbí se mi zrcátka na Fabii II (tvarem, velikostí i výhledem) a tyhle mi je připomínají. Zajímalo by mě jak vypadají na autě a hlavně jak jsou velká. Ideální by bylo foto přímo na autě, nemáte někdo prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.