Leftfield Vloženo 19. Srpen 2008 Vloženo 19. Srpen 2008 (editace) Zdravím. Mám Tour Combi, r. 2006, TDI, 42000 km a pri pomalej jazde alebo pri rozbehu popri múre alebo nejakej pevnej prekážke počujem niekde medzi predným a zadným kolesom od spolujazdcovej strany taký jemný cinkot. Môžu to robiť tie lamely toho chladiča (ak to je chladič - nie som si istý) čo tam je? Díky. Editováno: 19. Srpen 2008, autor: Leftfield Citovat
Leftfield Vloženo 22. Srpen 2008 Autor Vloženo 22. Srpen 2008 Nikto nič? Objavuje sa to i keď stojím, mám naplno doprava vytočený volant a silnejšie pobúcham po kolese. Je to taký štrkotavo-cinkotavý zvuk ako keby cinkal klinec v konzerve. Neviem bližšie určiť či to ide od náhonu, tlmiča alebo kotúča. Kontroloval som všetky viditeľné šróby a sú pevne pritiahnuté. Ani v servise na to neprišli. A to mám ísť budúci týždeň na dovolenku do Chorvátska... Citovat
NNNTomas Vloženo 22. Srpen 2008 Vloženo 22. Srpen 2008 Nemáš kamínek mezi brz. kotoučem a jeho plechovym krytem, nebo tam někde..? Mě to takhle dělalo tejden, než jsem to zjistil ) Citovat
tomina Vloženo 23. Srpen 2008 Vloženo 23. Srpen 2008 U me to byl taky kaminek, mezi kotoucem a krytem je mezera a stava se docela casto ze tam vleze kaminek, kterej takhle cinka. Bud vypadne sam a nebo je potreba sundat kolo a kryt kotouce... Citovat
Leftfield Vloženo 23. Srpen 2008 Autor Vloženo 23. Srpen 2008 Díky,ä pevne verím, že to bude iba nejaký kamienok. V pondelok to ide opäť do servisu na reklamáciu, tak dúfam, že to bude iba kameň a nie stabilizátor alebo kosti. To by po 42000 km bola sila... Citovat
Leftfield Vloženo 25. Srpen 2008 Autor Vloženo 25. Srpen 2008 Bol to kameň a musel dole i kotúč a čeľuste, bol až za tým, sviniar jeden. Díky za tip. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.