Leftfield Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 (editace) Zdravím. Mám Tour Combi, r. 2006, TDI, 42000 km a pri pomalej jazde alebo pri rozbehu popri múre alebo nejakej pevnej prekážke počujem niekde medzi predným a zadným kolesom od spolujazdcovej strany taký jemný cinkot. Môžu to robiť tie lamely toho chladiča (ak to je chladič - nie som si istý) čo tam je? Díky. Editováno: 19. Srpen 2008, autor: Leftfield Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leftfield Vloženo 22. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Nikto nič? Objavuje sa to i keď stojím, mám naplno doprava vytočený volant a silnejšie pobúcham po kolese. Je to taký štrkotavo-cinkotavý zvuk ako keby cinkal klinec v konzerve. Neviem bližšie určiť či to ide od náhonu, tlmiča alebo kotúča. Kontroloval som všetky viditeľné šróby a sú pevne pritiahnuté. Ani v servise na to neprišli. A to mám ísť budúci týždeň na dovolenku do Chorvátska... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Nemáš kamínek mezi brz. kotoučem a jeho plechovym krytem, nebo tam někde..? Mě to takhle dělalo tejden, než jsem to zjistil ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Co takhle kosti stabilizátoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 U me to byl taky kaminek, mezi kotoucem a krytem je mezera a stava se docela casto ze tam vleze kaminek, kterej takhle cinka. Bud vypadne sam a nebo je potreba sundat kolo a kryt kotouce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leftfield Vloženo 23. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 Díky,ä pevne verím, že to bude iba nejaký kamienok. V pondelok to ide opäť do servisu na reklamáciu, tak dúfam, že to bude iba kameň a nie stabilizátor alebo kosti. To by po 42000 km bola sila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leftfield Vloženo 25. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Bol to kameň a musel dole i kotúč a čeľuste, bol až za tým, sviniar jeden. Díky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.