Přejít na obsah

Fólie na prahy

Kubiik

Doporučené příspěvky

Ahoj. Jako skoro u všech octávií se i u mojí začíná od těsnící gumy ve spod dveří obouchávat lak na kastli. Tak sem byl dneska v obchodě a koupil sem si kousek čiré potahové fólie na karoserie. Vezmu tím celý práh. Akorát mám trochu obavy z lepení fólie. Dneska sem zkoušel lepit kousek na umyvadlo a docela to šlo. Stačilo to trochu nahřát fénem a fólie byla najednou krásně tvarovatelná. Zítra zkusím kousek prahu a když to půjde, tak udělám i zbytek. Jak řešíte okopaný a poškrábaný prahy vy???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no já mám originál hliníkový nebo jaký prahy od RS...takže to neřeším

ale doma máme ještě 2 okty a tam se to řešilo fólií koupenou z aukra. Je stálo to asi 150kč, ale bylo to celkem zklamání, takovej slabej kousek fólie nalepovací. no ale alespoň je tam nějaká vrstva, že se teda neškrábe dál práh

Odkaz ke komentáři

Tak sem dneska dobojoval. Nejradši bych se zastřelil kol119:feve: . Fólii sem dal na auto jenom na zkoušku, že ji pak strhnu a udělám to ještě jednou načisto. Ale hopla, jakmile sem dával fólii dolů, šlo to i s kouskama laku. Oprava mě vyjde na 2tis. Musí se totiž kvůli těm pár kouskům lakovat celý práh.

Odkaz ke komentáři

v první chvíli sem si myslel, že tam zůstalo lepidlo. tak sem vzal hadr a benzín, ale ono nic, tak sem se na to koukl pořádně a došlo mi to... njn, chybama se člověk učí. akorát je naprd, že to budou dělat od po do st a v pátek musím do auta balit věci na dovču...

Odkaz ke komentáři

a jak moc ? Nestačilo by to zatřít třeba tužkou s barvou? Stejně když to budeš přelepovat, tak se tam další nečistoty nedostanou...

jinak to přesně chápu...já prorazil 2 gumy ve středu a v pátek jsem jel na dovolenou do Itálie...takže taky jen tak tak a shon...

Odkaz ke komentáři

zítra hodím foto. je to na pár místech, ale je to až do plniče. a navíc, když to jenom zastříknu doma, tak to nikdy nebude vypadat hezky. a ono zase 2tis není zase tolik. a stejně je ten práh i od kamínků, tak to bude alespoň zase hezky vypadat...

a ještě jeden dotaz. musí se sundat tapec, když se sundávají dveře? podle DP by se nemělo.

Editováno: , autor: Kubiik
Odkaz ke komentáři

Mel sem podobnou zkusenost s lepenim folii na sloupky od 3M. Pritelkyne je chtela cerny, tak sem se vrhnul na lepeni. Posledni se mi spatne chytla, tak sem ji odlipnul a sla i s kouskama laku. Tak sem to rychle ocistil a nalepil znova tu samou. Uz to drzi cca 3mesice a v poho, jenze tam sou malinky bublinky, pod kterejma sou kousky laku. Na 99% je to ale druhej lak, pze mela lakovany dvere a myslim ze to vzali i se sloupkama. Stejne se mi ale zda ze to vydrzi hrozne malo :-( Jesi tak malo vydrzi i origo lak (v jejim pripade metaliza) tak teda nic moc...

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...