rolbař Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Zkontrolujte si u modelového roku 07 a vejš výbavu pojistek, většině z Vás tam bude chybět taková velká 30A (zelená) pojistka, je použita pro jištění osvětlení P a L strany v E-BOXU (vyjímka je snad jen OIIRS benzín) Když už by vás chytil policajt šťoura, tak na tohle Vás dostane a co si budeme povídat, jedna blbá výměna žárovky a nesvítíte Vyjádření škody a.s. : Je nám líto, že se u Vašeho nového vozu vyskytl tento nedostatek. Tímto Vám děkujeme za Váš podnět, neboť tento detail jsme po technické změně ve voze opomněli. Původně se ve voze nevyskytovala velká pojistka v E-Boxu o hodnotě 30A, avšak po technické úpravě jsou ve vozech Octavia tyto pojistky použity. Již byl podán návrh na změnu obsahu sady náhradních žárovek a pojistek. Omlouváme se za způsobené nepříjemnosti. S pozdravem... PS: kdo neví, kde ta sada je, tak u rezervy v tom polystyrenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Dik za info :palec2: Poistka bude doplnena Jen tak ze srandy pujdu to skusit do servisu jak se k tomu postavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Já si ju tam dokupoval.. nevíš jak je to v dokoupené sadě u škodovky, cca 3měsíce z5 ? Pokud tam nebude, vyreklamuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 To je dobré vědět. Ale zase to tak nehoří a pochybuji, že by policajti kontrolovali co mám mít za pojistky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 týtá se to všech sad, co jsou dodané do aut od začátku výroby OII, ale do MR 06 se ještě nepoužívala, takže chyba je od MR07 mimo OIIRS 2,0 147kW - jiný E-box a jak jsem psal, stačí blbě vyměnit žárovku, někde se dotkneš kostry a nesvítíš, myslím, že někde na cestě třeba v zahraničí na dálnici a v noci je to super vyhlídka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Ale zkratovat to můžu jen když světla svítí, ne? A já tedy žárovku při zapnutých světlech neměním. ) Ale je pravda, že je potřeba být připraven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.