Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

potřebuji poradit jak nejšetrněji vytáhnout tyčinku immo z obyč. klíčů? Hledal jsem, ale žádnou uspokojující odpověď jsem nenašel. Díky za odpovědi... ;)

No asi vyloupnout, ja to delal 2x a slo to. Hlavne klid a trpelivost. :palec2:

• Autor

Už přes hodinu to doluju, ale bez úspěchu. Ta tyčinka se vůbec nehne. Neporadí někdo jak to bezpečně vytáhnout? Nechci na to nějak moc tlačit, aby ta tyčinka nepraskla a fakt už nevím jak ji dostat ven... :(

• Autor

Tak tyčinka imo už je venku. Za pomocí jehly a lámacího nožíku jsem to vydoloval, ale té trpělivosti, co na to člověk musí mít....!!!! ;)

No vidis slo to . Jsem rad za tebe.. :p :p :p

• Autor
-_-
-_-

najjednoduchsie to vytiahnes tak,ze na ten cip kvapnes riedidlo alebo toluen pockas 10sekund a ihlov ho lahucko vytiahnes bez namahy..

• Autor

Ředidlo jsem nezkoušel, ale ten toluen ano a bez výsledku. Tak jsem lámacím nožíkem uřízl tu levou stranu u toho čipu a jehlou jsem ho potom po chvíli vytáhl. Po složení klíče není vidět žádné poškození... ;)

no je pravda ze mam doma asi 2ks klucov s fabie ale je pravda ze to ich mam len tak naparadu ale skusal som vyberat ticinky a z obidvoch isli a vyberal som ich nozikom.... a bez problemo

• 14 let později...

Rozpouštědlo 6000 lze doporučit, ale lepidlo se uvolňuje velmi pomalu. Spolehlivě funguje nahřátí nahřátí skleněného čipu horkovzdušnou pistolí s úzkou hubicí. Pokud obal klíče má být ještě k něčemu dobrý, je vhodné chránit okolí čipu proti tepelné deformaci. Uvolněný čip musí jít velmi lehce nadzdvihnout jednou stranou ven a pak prsty vytáhnou (samozřejmě po vychladnutí). Žádné násilí, může prasknout!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.