Konny Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Zdravím, potřebuji poradit jak nejšetrněji vytáhnout tyčinku immo z obyč. klíčů? Hledal jsem, ale žádnou uspokojující odpověď jsem nenašel. Díky za odpovědi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 No asi vyloupnout, ja to delal 2x a slo to. Hlavne klid a trpelivost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 21. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Už přes hodinu to doluju, ale bez úspěchu. Ta tyčinka se vůbec nehne. Neporadí někdo jak to bezpečně vytáhnout? Nechci na to nějak moc tlačit, aby ta tyčinka nepraskla a fakt už nevím jak ji dostat ven... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 21. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Tak tyčinka imo už je venku. Za pomocí jehly a lámacího nožíku jsem to vydoloval, ale té trpělivosti, co na to člověk musí mít....!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 No vidis slo to . Jsem rad za tebe.. :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 21. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radovan obrochta Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 najjednoduchsie to vytiahnes tak,ze na ten cip kvapnes riedidlo alebo toluen pockas 10sekund a ihlov ho lahucko vytiahnes bez namahy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 24. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Ředidlo jsem nezkoušel, ale ten toluen ano a bez výsledku. Tak jsem lámacím nožíkem uřízl tu levou stranu u toho čipu a jehlou jsem ho potom po chvíli vytáhl. Po složení klíče není vidět žádné poškození... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 no je pravda ze mam doma asi 2ks klucov s fabie ale je pravda ze to ich mam len tak naparadu ale skusal som vyberat ticinky a z obidvoch isli a vyberal som ich nozikom.... a bez problemo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirsont Vloženo 19. leden 2023 Sdílet Vloženo 19. leden 2023 Rozpouštědlo 6000 lze doporučit, ale lepidlo se uvolňuje velmi pomalu. Spolehlivě funguje nahřátí nahřátí skleněného čipu horkovzdušnou pistolí s úzkou hubicí. Pokud obal klíče má být ještě k něčemu dobrý, je vhodné chránit okolí čipu proti tepelné deformaci. Uvolněný čip musí jít velmi lehce nadzdvihnout jednou stranou ven a pak prsty vytáhnou (samozřejmě po vychladnutí). Žádné násilí, může prasknout! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.