Přejít na obsah

Aerovka


FUGAS

Doporučené příspěvky

Panove, co muze mit cenu takovyto vozitko?? :kuk:

To vůbec netuším. Nedávno dědovi volali z nějakýho muzea, že dávají dohromady expozici aerovek a že jim konkrétně tenhle model chybí, jestli by jim tu jeho nechtěl prodat. Samozřejmě, že jí neprodal...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

FUGAS, právě řešíme s kolegou jak svítit s aerovkou, ono to nemá moc silný zdroj a navíc dynamo, nemá děda problém s celodenním svícením?

To víš, zájem bude, je to tak cca rok 39, má odlišnosti v předních blatnících, hodně je protáhlých dál do stupaček, těhle je málo, a má pětidírové kola - nápravy, taky paprskový volant,

kolega dává dokupy roadstera, ještě trochu staršího tak 1935

edit: foto, mobilem, podařilo se sehnat SPZ dle roku výroby :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

od půl mega

Ja si pamatuji jak znamy prodaval předvalečne auto tušim BMW to bylo, sice pojizdne, ale nebylo v tak perfekt stavu jak ty vaše. Je to tak 5-6roku zpatky - cenu mi tehdy řekl že něco málo přes 700t.

- tak nevim ale myslím si že za ty vaše kousky by cena byla o dost vyše - a navic když ho nějake muzeum nema tak to nebude běžný stroj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná jsem to blbě napsal, ale já jsem to auto neřídil, vezl jsem se jako spolujezdec. V podstatě ani nevím, jestli bych to vůbec řídit chtěl, ne že by mě nezajímalo si to zkusit, ale mám k tý aerovce takovou nějakou zvláštní úctu a nechtěl bych jí ublížit. Přece jenom je to asi něco jinýho než dnešní moderní auta. Jediný, čeho jsem se co se týká řazení všimnul je, že po tom co se po rozjezdu zařadí trojka, tak už to na ní jede pořád :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...