Enjoy Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Ahoj, nevite kde najdu primo elektroniku pro vnitrni svetlo? Myslim primo polovodic pro pomale stmivani, musi to byt nejaka krabicka nebo proste nejaky modul, mel by k tomu vest cerno cerveny kabel, dik.... jsem v koncich , nemuzu to najit a nesviti mi to , zamky ani radio to neni :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Je to soucast komfortni jednotky, je pod plastem nad pedalama...mimo jine ovlada central, okna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enjoy Vloženo 31. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Super dik, hned jak bude cas, jdu na to ! Nevim jak dlouho bych to hledal, myslel jsem, ze to bude v relatku primo nejaka elektronika , ktera dela to opozdeni svetla, kdyz i cyklovac na sterace je primo s elektronikou v rele, tak jsem tak zvazoval........dik jeste jednou , pak dam vedet co a jak..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enjoy Vloženo 2. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2008 (editace) Aha , netusil jsem , ze je to v komfortce ta elektronika, nakonec jsem tam nasel vadny tranzistor, ale vubec podle cisla jsem ho nenasel na vymenu tak jsem koupil novou jednotku, ale nejde mi klic. Okna a svetlo ve voze ok, ale klic funkcni jen v zamku. Pri vymene komfortky se musi naprogramovat znova klice ? Sehnal jsem naprosto totoznou podle cisel na te krabicce,..... Editováno: 2. Září 2008, autor: Enjoy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Jojo po zapojeni novy komfortky se musi spravne nastavit pomoci Vagu, zajed za nekym z fora kdo ji ma... myslim ze za pivko ti to udela kde kdo ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enjoy Vloženo 3. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Tak klice jsem zvladnul Vagem, ale zjistil jsem , ze nejde alarm ani sirena, tedy pokud aktivuji treba zavreni a otevreni dveri sirenou a v navodech jsem nikde nenasel jak na to. Dokonce ani hlidani interieru mi vag nenajde rid. jednotku, ale to pred tim slo, vim , ze tam je mikrovlnka pod popelnikem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 V tom pripade mas komfortku bez alarmu. Ohladom tohto sa skus popytat cosby-ho cez SZ, on vie dohrat alarm do niektorych komfortiek. (s rovnakym cislom su s aj bez alarmu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enjoy Vloženo 3. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Aha...tak to buto ono, nejlepsi , ze jsem dostal 3 na vyber a ja si vybral tuhle, no dik moc za radu, jinak bych porad s tim blbnul.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enjoy Vloženo 12. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Tak jsem zjistil, ze jsou prakticky stejne a da se nahrat nova eprom ktera ma to rozsireni o alarm a mikrovlnku, ale nahrava se to primo na konektorech te komfortky , jeden clovek (no je jich urcite vic) to dela, tak jsem zvedav jak to dopadne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardachal Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 (editace) jeden clovek (no je jich urcite vic) kéžby jich bylo víc a po netu to neumí taky už to mam vše připraveno na alarm - jen tu konfortku vyměnit 300 kiláků za cosbim fakt nepojedu Editováno: 12. Září 2008, autor: Jardachal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enjoy Vloženo 12. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Ja se ptal Cosbyho jestli je schopen mi pomoct, ale on mi rekl, ze nemam komftku s alarmem , nic vic, nic min, tak jsem to bral jako tecku za mojim problemem, tak jsem zjistoval dal jinde co a jak a jeden borec co v tom dela mi to rekl ..... Ja mel ty komfortky vedle sebe 5 kusu a vubec se nelisi od sebe co do poctu soucastek a typu soucastek , bylo mi jasne, ze to nejak musi jit, no a ten borec mi rekl, ze jsou vsechny stejne, jen znat kod te jednotky a dalo by se to, ale jelikoz eprom je zamknuta v tom modulu, neda se zjistit , ale da se cela nahrat znova a s novym kodem, tak nejak mi to rekl, nechci slovickarit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardachal Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Cosby to umí přehrát. Ale je prý jediný, kdo to umí. Nebo alespoň okom se to ví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enjoy Vloženo 13. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2008 V tomto smeru se mi nezminil, asi toho ma moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.