Publikováno Srpen 30, 200817 r Ahoj, nevite kde najdu primo elektroniku pro vnitrni svetlo? Myslim primo polovodic pro pomale stmivani, musi to byt nejaka krabicka nebo proste nejaky modul, mel by k tomu vest cerno cerveny kabel, dik.... jsem v koncich , nemuzu to najit a nesviti mi to , zamky ani radio to neni :-))
Srpen 31, 200817 r Je to soucast komfortni jednotky, je pod plastem nad pedalama...mimo jine ovlada central, okna...
Srpen 31, 200817 r Autor Super dik, hned jak bude cas, jdu na to ! Nevim jak dlouho bych to hledal, myslel jsem, ze to bude v relatku primo nejaka elektronika , ktera dela to opozdeni svetla, kdyz i cyklovac na sterace je primo s elektronikou v rele, tak jsem tak zvazoval........dik jeste jednou , pak dam vedet co a jak.....
Září 2, 200817 r Autor Aha , netusil jsem , ze je to v komfortce ta elektronika, nakonec jsem tam nasel vadny tranzistor, ale vubec podle cisla jsem ho nenasel na vymenu tak jsem koupil novou jednotku, ale nejde mi klic. Okna a svetlo ve voze ok, ale klic funkcni jen v zamku. Pri vymene komfortky se musi naprogramovat znova klice ? Sehnal jsem naprosto totoznou podle cisel na te krabicce,..... Upraveno Září 2, 200817 r od Enjoy
Září 2, 200817 r Jojo po zapojeni novy komfortky se musi spravne nastavit pomoci Vagu, zajed za nekym z fora kdo ji ma... myslim ze za pivko ti to udela kde kdo ;-)
Září 3, 200817 r Autor Tak klice jsem zvladnul Vagem, ale zjistil jsem , ze nejde alarm ani sirena, tedy pokud aktivuji treba zavreni a otevreni dveri sirenou a v navodech jsem nikde nenasel jak na to. Dokonce ani hlidani interieru mi vag nenajde rid. jednotku, ale to pred tim slo, vim , ze tam je mikrovlnka pod popelnikem....
Září 3, 200817 r V tom pripade mas komfortku bez alarmu. Ohladom tohto sa skus popytat cosby-ho cez SZ, on vie dohrat alarm do niektorych komfortiek. (s rovnakym cislom su s aj bez alarmu)
Září 3, 200817 r Autor Aha...tak to buto ono, nejlepsi , ze jsem dostal 3 na vyber a ja si vybral tuhle, no dik moc za radu, jinak bych porad s tim blbnul....
Září 12, 200816 r Autor Tak jsem zjistil, ze jsou prakticky stejne a da se nahrat nova eprom ktera ma to rozsireni o alarm a mikrovlnku, ale nahrava se to primo na konektorech te komfortky , jeden clovek (no je jich urcite vic) to dela, tak jsem zvedav jak to dopadne....
Září 12, 200816 r jeden clovek (no je jich urcite vic) kéžby jich bylo víc a po netu to neumí taky už to mam vše připraveno na alarm - jen tu konfortku vyměnit 300 kiláků za cosbim fakt nepojedu Upraveno Září 12, 200816 r od Jardachal
Září 12, 200816 r Autor Ja se ptal Cosbyho jestli je schopen mi pomoct, ale on mi rekl, ze nemam komftku s alarmem , nic vic, nic min, tak jsem to bral jako tecku za mojim problemem, tak jsem zjistoval dal jinde co a jak a jeden borec co v tom dela mi to rekl ..... Ja mel ty komfortky vedle sebe 5 kusu a vubec se nelisi od sebe co do poctu soucastek a typu soucastek , bylo mi jasne, ze to nejak musi jit, no a ten borec mi rekl, ze jsou vsechny stejne, jen znat kod te jednotky a dalo by se to, ale jelikoz eprom je zamknuta v tom modulu, neda se zjistit , ale da se cela nahrat znova a s novym kodem, tak nejak mi to rekl, nechci slovickarit....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.