Publikováno Srpen 31, 200817 r Chlapi potrebujem poradit. Mam 1.6 75kW BFQ s maxidot a ked mi vypise tankovanie, tak mi vybehne hlaska nieco v zmysle doplnit palivo a na hornom displeji zavisti symbol cerpacej stanice a po chvilke sa to vypne. U kamosa na TDi som si vsimol, ze mu zo ostane svietit az do doby dotankovania. Je nejaka chyba u mna, alebo zo ma tak byt? Diky. Upraveno Srpen 31, 200817 r od KingTom
Září 1, 200817 r Nejsem sice kámoš s TDI, ale u mě též jen upozorní a pak zhasne Pouze na klasických budících svítí "žlutý nenažranec" Upraveno Září 1, 200817 r od lukash
Září 1, 200817 r všechny OI to tak dělají passat/ audi/ některý GIV zůstanou svítit nevím jak se chová maxidot 2,5 generace v OI
Září 1, 200817 r Zmizi, ale opet se ukaze se pri kazdem nastartovani. Navic je mozno se podivat podrzenim bocniho tlacitka na pacce do stavu vozidla. Tam je to porad.
Září 1, 200817 r fábie to mají taky tak, až u roomstera a FII zůstane svítit symbol v horní třetině maxidotu, dokud se neodstraní příčina (např. dotankovat )
Září 1, 200817 r všechny OI to tak dělajípassat/ audi/ některý GIV zůstanou svítit nevím jak se chová maxidot 2,5 generace v OI u 2,5 generace se symbol rozsvítí v horní třetině a svítí dokud nenatankuju. Takže asi kamarád má taky 2,5 gen. s maxíkem
Září 1, 200817 r Autor Zmizi, ale opet se ukaze se pri kazdem nastartovani. Navic je mozno se podivat podrzenim bocniho tlacitka na pacce do stavu vozidla. Tam je to porad. Ako to myslis s tym podrzenim bocneho tlacitka? Skus prosim presnejsie popisat, co a ako. Dik.
Září 1, 200817 r Zmizi, ale opet se ukaze se pri kazdem nastartovani. Navic je mozno se podivat podrzenim bocniho tlacitka na pacce do stavu vozidla. Tam je to porad.objevi se i po otevreni a znovu zavreni dveri samozrejme kdyz mas nastartovane nebo klice v pohotovostnim stavu
Září 1, 200817 r Ako to myslis s tym podrzenim bocneho tlacitka? Skus prosim presnejsie popisat, co a ako. Dik. Normalne podrz kolebku na pacce dele v poloze na prepinani..... pak se ti tam objevi "menu"
Září 24, 200816 r ok tohle musim zkusit.mam totiz dotaz na maxika.dnes jsem nastartoval a z niceho nic na me pristrojovka zacala piskat.tak jsem to vypnul znovu nastartoval a ejhle zmizel ukazatel spotreby a zustaly jen kilometry cas a prumerna rychlost.kdyz jsem prijel nasranej domu tak jsem to vypnul otevrel dvere a prekvapeni cislo 2.zobrazeni auticka s otevrenymi dvermi bylo najednou pres cely displej a mnohem hezci.kdyz jsem zavrel dvere a znovu nastartoval bylo uz zase vse pri starem.male auticko a ukazatel spotreby. najdu tedy nejake nastaveni v tom menu? diky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.