Jirik_superb Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 (editace) Chlapi kolik ma elegance 2002 v zakladu bagu? Vim akorat o prednich a v sedackach, takze 4. Nekde jsem cetl, ze ma snad i stropni.. ale v jake verzi, nebo jen za priplatek.. Tak tohle jsem nasel na webu auto.cz Boční náraz Škoda se po prvním bočním nárazovém testu rozhodla standardně vybavit tento vůz okenními airbagy, takže Euro NCAP připustilo opakování testů a následné výsledky jsou zde uvedeny. Okenní airbagy ochránily hlavy předních i zadních cestujících a boční airbag, který je součásti sedadla také pracoval dobře k ochraně řidičova hrudníku i břicha. Řidičovy dolní žebra a břicho sice narazily na opěrku paže ve dveřích, ale tento náraz nebyl posouzen jako riziko vážného zranění. OII ma nad okny napis airbag a v supikovi jsem nic takoveho nenasel. Editováno: 1. Září 2008, autor: Jirik_superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Se koukni jestli máš na sloupkách loga "AIRBAG" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Chlapi kolik ma elegance 2002 v zakladu bagu? Vim akorat o prednich a v sedackach, takze 4. Nekde jsem cetl, ze ma snad i stropni.. ale v jake verzi, nebo jen za priplatek..Tak tohle jsem nasel na webu auto.cz Boční náraz Škoda se po prvním bočním nárazovém testu rozhodla standardně vybavit tento vůz okenními airbagy, takže Euro NCAP připustilo opakování testů a následné výsledky jsou zde uvedeny. Okenní airbagy ochránily hlavy předních i zadních cestujících a boční airbag, který je součásti sedadla také pracoval dobře k ochraně řidičova hrudníku i břicha. Řidičovy dolní žebra a břicho sice narazily na opěrku paže ve dveřích, ale tento náraz nebyl posouzen jako riziko vážného zranění. OII ma nad okny napis airbag a v supikovi jsem nic takoveho nenasel. já jich mám šest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 2. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Se koukni jestli máš na sloupkách loga "AIRBAG" Nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 mam jich taky 6, vzdycky je to napsane kde to je, v sedackach, na sloupku atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Nemam Tak asi nějaká nultá serie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 No já mám elegance MR 03 a jsou tam 4 airbagy. Dá se to určitě zjistit tady: http://igorweb.org/equidec/Default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 No já mám elegance MR 03 a jsou tam 4 airbagy.Dá se to určitě zjistit tady: http://igorweb.org/equidec/Default.aspx Paráda,funguje to krásně.Jen mě zaráží že se v těch kódech neukazuje jestli má auto xenony nebo bixenony.Nevíš jestli existuje nějaká adresa kde by se zadal VIN a podle toho by se ukázalo co je to zač?Tak jak to mají v servisech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 4. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Paráda,funguje to krásně.Jen mě zaráží že se v těch kódech neukazuje jestli má auto xenony nebo bixenony.Nevíš jestli existuje nějaká adresa kde by se zadal VIN a podle toho by se ukázalo co je to zač?Tak jak to mají v servisech Tak to mas stesti... me to pise code not found :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Já mam teda 8x airbag a myslim, že to stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Tak to mas stesti... me to pise code not found :-( to já to normálně přepnul do češtiny a začal zadávat podle servisky ty kody a na konci mi to pak ukázalo co to má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomingueZ Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Ja mám tiež 8 airbagov elegance 2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ja mam Elegance MR05 a bagu mam 4ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r4d Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 taky mam Elegance MR05 a airbagu jen 4 asi tam dalsi nejdou pridat ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 a na co?Neblázni.Sice to vypadá honosně když si pomyslíš že tam máš 6 nebo 8 vaků,ale stejně je nikdo nechce použít.Lepší ani nemyslet na to.Je to jen takový psychologický moment Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Mám 02 a 4 pytle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Mám 03 a taky 4 pytlíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Je ten kód toto:? 3U;STAWXX01;FM5 nenašlo mi to nic krom FM5 a u FM5 mi to napsalo, že mám verzi classic místo elegance, takže to vypadá, že celé auti je vlastně přestavěný bůh ví z čeho a teď jen pevně doufám, že výbavou a že není po bouračce Taky už chápu, proč tam není v eleganci ESP a proč je kůže odřená po 115tis km, proč DX je A a kolem ní je jinej dekor dřeva než na zbytku auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 (editace) Paráda,funguje to krásně.Jen mě zaráží že se v těch kódech neukazuje jestli má auto xenony nebo bixenony.Nevíš jestli existuje nějaká adresa kde by se zadal VIN a podle toho by se ukázalo co je to zač?Tak jak to mají v servisech Pokud vím,tak to se dá zjistit ETKOU,zadáš vin a ona ti ukáže jen díly,které máš ve voze. Editováno: 6. Březen 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jestli chceš zjistit kolik má pytlíku tak se koukni tady http://www.igorweb.org/vindec/ když zadáš vin kod tak ti napíše kolik pytlíku máš např. tenhle kod TMBBT63U239036659 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PutiN Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Neviem ci to je ako dobre ratam ale ja mam samzrejme volant + spolujazdec ,ael mam aj 2x sedadlach2x v stlpiku a 2x nad bocnymi oknami co su asi hlavovoe. to mi vychadza 8. Je to asi mozne za priplatok lebo mam classic z nemecka dovezeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Neviem ci to je ako dobre ratam ale ja mam samzrejme volant + spolujazdec ,ael mam aj 2x sedadlach2x v stlpiku a 2x nad bocnymi oknami co su asi hlavovoe. to mi vychadza 8. Je to asi mozne za priplatok lebo mam classic z nemecka dovezeny. Všechno je možné,v německu jsou základní výbavy jiné mež u nás.Například v německu má elegance v základu kůži,u nás je jen za příplatek atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Všechno je možné,v německu jsou základní výbavy jiné mež u nás.Například v německu má elegance v základu kůži,u nás je jen za příplatek atd. Mam pocit, ze u nas byla taky v zakladu elegance kuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Ne ne,v základu byla polokůže,celokůže byla za příplatek.Je to tak i se superb II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host pan.ucetni Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Ne ne,v základu byla polokůže,celokůže byla za příplatek.Je to tak i se superb II. SAKRYŠ JEN 4 BAGY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.