bobik1 Vloženo 1. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 Vazeni Skodovkari, potreboval bych moc poradit.Mam Superba I /2004 (vybaveni se hodne podoba 2003) a asi před 6 mesici mi zacal svititpanacek Airbag na panelu pod volantem. VAG number 1CO 909605 F OC VW 61OK 0003Koupil jsem KKL kabel a VagCom 4.9Diagnostika napsala :0655 Seat belt Tensioner Igniter passenger side (N154) 32-10 resistance too high intermitenta chybu jsem smazal. Za tyden se objevil znovu a uz sviti porad.Co jsem všechno zkusil:- Konektor pod sedadlem proměřit odpor 3,7 ohmu- Vyndal jsem predni airbag a zmeril odpor 3,7 ohmu.- Prostriknul kontakty u airbagu i pod sedadlemPorad stejne uz nevim co s tim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 (editace) Je to napínač bezpečnostního pásu, nikoli airbag. Už to, že jsi vůbec měřil Ohmmetrem airbag, jsi hodně riskoval. Ohmetr totiž ke změření odporu používá napětí+proud a odpor vyhodnocuje podle vzorce R x I=U. Airbag Ti mohl bouchnout v ruce. Zkontrolovat veškerou kabeláž od patrony až k řídící jednotce. Víc mě momentálně nenapadá Editováno: 2. Říjen 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobik1 Vloženo 7. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2013 Je to napínač bezpečnostního pásu, nikoli airbag. Už to, že jsi vůbec měřil Ohmmetrem airbag, jsi hodně riskoval. Ohmetr totiž ke změření odporu používá napětí+proud a odpor vyhodnocuje podle vzorce R x I=U. Airbag Ti mohl bouchnout v ruce. Zkontrolovat veškerou kabeláž od patrony až k řídící jednotce. Víc mě momentálně nenapadá Diky za odpověď. Myslel jsem ze kdyz je vstupni odpor meridla dostatecne velky, tak by to nemelo nic udelat. Zeptam se asi blbe kde je napinac pasu. Když jsem mel pas venku tak k nemu zadny kabel nevedl. Na spone pasu není indikace zapnutého pasu. Pas vypada jako byly drive upne obycejne pasy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 7. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2013 (editace) A na kterém konektoru pod sedadlem jsi tedy naměřil 3,7 Ohm? Ta patrona vypadá jako váleček průmer 2-4cm, dlouhý +- 8-10cm Sedačku vyndej (práce na 5 minut) a klidně vyfoť spodní část Bude se Ti to řešit lépe a když sem dáš foto, můžeme na to mrknout Editováno: 7. Říjen 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobik1 Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 Diky za odpověď. nameril jsem to na zlutem konektoru pod sedackou když jsem odblokoval zkratovaci kontakt. Zadny valecek jako napinac pasu jsem nenasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.