snb-rider Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Ahoj, potřebuju kamarádovi k narozeninám koupit minibike. Určitě tu s nimi má někdo zkušenosti, nebo už někdo nějakou kupoval. Tak bych Vás chtěl poprosit o rady a tipy kde a jakou koupit. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Doporučuju origoš od fy Blata...ne napodobeninu z Číny....je sice levnější, ale i o dost nebezpečnější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Ja mam cinu a nemuzu si stezovat Jezdi to dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 1. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Marek: máš nějaký odkaz? chtěl bych něco do 8000Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 (editace) http://minibike.katalog-motocyklu.cz/ http://www.blata.tym.cz/ jinak si dej práci a vygoogli si něco na netu..... :-) Editováno: 1. Září 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 1. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2008 jo jo, už jsem to našel a volal jsem tam... mají teď akci na jeden za 10tis. Kč... ještě počkám na nějaké názory na ty čínské... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 cina je proste cina , ale nevidim zadnej zavaznej duvod proc do ni nejit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 no cena je suprová, ale co kvalita, záruka....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 2. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2008 asi pujdu do té číny, našel jsem prodejce v Litoměřicích. Má jí tam za 3500Kč a je na ní 2roky záruka, je to klasický obchod, tak by neměl být asi problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.