lukky Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Zdravim, prestalo mi svitit jedno svetlo nad SPZ a zjistil jsem, ze kontakty v te objimce jsou totalne rozpadle... Ve Skodovce mi rekli, ze vymenit jedine celej svazek... Objimku jsem sehnal, ale bez kontaktu... Nevite kde sehnat kontakty do te objimky? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Zkusil bych se poptat v nějakém elektroobchodě, kolikrát se člověk diví, co tam všechno mají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Klasika, zajel bych na vrakáč, tam mají taky všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 A co tak tunajsi bazar? Tam toho byva tiez vela zaujimaveho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 měl jsem stejný problém,na zbytek konektoru v objímce jsem naletoval vysokosvítivou led s odporem 300 ohm a hotovo! nabízely mi za 180 kč novou koncovku ale na nějaký novější model,tam je to na konektor rozpojitelné ale to mně na předface nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.