Přejít na obsah

DVD rekorder

brunoos

Doporučené příspěvky

Vybiram DVD rekorder s HDD - vubec se v teto oblasti neorientuji tak potřebuji poradit s vyběrem - zkušenosti, rady

co požaduji:

nahravani na HDD - stači mi i maly HDD, následné vypalení na DVD

přehravani: DVD, Divx a Xvid - jak z DVD tak i z CD + česke titulky, mp3, jpg

české menu

jednoduché ovladani, intuitivní menu

digitalni a analog tuner

bylo by dobre připojení přes USB - např fotak

nizka hlučnost

cena: do 10000kč vč. dph

Osobně preferuji značky Panasonic, Pioneer, LG

Poraďte nějaky typ, připadně vaše zkušenosti co jaky typ umi či neumi atd., připadně nějake dobre stranky

Už jsem měl vybrany jeden Panasonic u ktereho podle popisu vypadalo všechno OK ale na nějakych strankach jsem se v recenzi dočetl že neumi přehravat divx z CD-R - tak to mě sklamalo.

+ taky info kde pak nakoupit

díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja osobne mám Philips, starší typ, kupovaný vo výpredaji, už je dokonca aj po záruke a šlape ako blesk. Nahrá vždy to čo treba, prehrá divx aj xvid, titulky vie tiež, flashol som doňho nejaký upravený firmware a už vie aj ShowView. Značku Philips som extra nemal rád, ale boli to len predsudky - rekordér, lcd, monitor k pc, všetko funguje bez problémov.

Panasonic má kolega, nejaký hypersuperdrahý, vyhral titul HDD rekordér roka X a má s ním len a len problémy. Bol už X-krát v servise, má problém s čítaním DVD. Menili mu už aj mechaniku, nepomáha to.

Ak by som kupoval teraz, určite by som vybral Philips 5570 alebo 5520.

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Tak jsem snad přečetl celý internet a stejně nevim co si vybrat. Prostě každý trpí nějakou zasadni chybou.

Panasonic DMR-EX78EP - male titulky

Sony RDR-HXD870 - male titulky

LG RHT297H 160GB - malo formatu divx

Samsung DVD-SH873 - jakoby zamlžený obraz z TV

Philips DVDR5570H - pořad nahrava jednu stanici na HDD

Měl bych ještě jeden dotaz:

DVD chci použit i jako digi TV tuner. Když budu nahravat něco z TV, dá se sledovat přes tento tuner ještě jinou stanici???

Odkaz ke komentáři

Upřímně. Koupil jsem tenkrát Sony 710 za 20 tis. a už několik měsíců leží ve stěně s vytaženou zástrčkou.

Dodnes jsem vypálil asi 3 dvd. Jinak jsem nahrával na hdd z tv.

Mechaniky Sony jsou jedny z nejhorších. Ty nejhorší mechaniky přelouskají vše, u Sony se vše seká.

Můj ještě nemá divx a hdmi ani dvbt. Kombinace ps3 nebo blu-ray přehrávače s pc je lepší než rekordér,

podle mého. Mám ps3 a notebook. Škoda jen, že notebook bez blu-ray vypalovačky.

Dělej, jak myslíš, ale u nás se blu-ray prodává již od 300 korun a ta kvalita obrazu a zvuk se s dvd nedá srovnat.

Koupil bych nějaký dvd s divx za 2 tis. a ušetřil na něco s blu-ray, nejlépe notebook s dvbt, blu-ray vypalovačkou,

hdmi výstupem.

Odkaz ke komentáři

Upřímně. Koupil jsem tenkrát Sony 710 za 20 tis. a už několik měsíců leží ve stěně s vytaženou zástrčkou.

Dodnes jsem vypálil asi 3 dvd. Jinak jsem nahrával na hdd z tv.

Mechaniky Sony jsou jedny z nejhorších. Ty nejhorší mechaniky přelouskají vše, u Sony se vše seká.

Můj ještě nemá divx a hdmi ani dvbt. Kombinace ps3 nebo blu-ray přehrávače s pc je lepší než rekordér,

podle mého. Mám ps3 a notebook. Škoda jen, že notebook bez blu-ray vypalovačky.

Dělej, jak myslíš, ale u nás se blu-ray prodává již od 300 korun a ta kvalita obrazu a zvuk se s dvd nedá srovnat.

Koupil bych nějaký dvd s divx za 2 tis. a ušetřil na něco s blu-ray, nejlépe notebook s dvbt, blu-ray vypalovačkou,

hdmi výstupem.

aby ta kvalita vyšla najevo,je potřeba ale investovat do nového hardwaru domu,tj.Zobrazovač,AVrec.,repro......... ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...