brunoos Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Vybiram DVD rekorder s HDD - vubec se v teto oblasti neorientuji tak potřebuji poradit s vyběrem - zkušenosti, rady co požaduji: nahravani na HDD - stači mi i maly HDD, následné vypalení na DVD přehravani: DVD, Divx a Xvid - jak z DVD tak i z CD + česke titulky, mp3, jpg české menu jednoduché ovladani, intuitivní menu digitalni a analog tuner bylo by dobre připojení přes USB - např fotak nizka hlučnost cena: do 10000kč vč. dph Osobně preferuji značky Panasonic, Pioneer, LG Poraďte nějaky typ, připadně vaše zkušenosti co jaky typ umi či neumi atd., připadně nějake dobre stranky Už jsem měl vybrany jeden Panasonic u ktereho podle popisu vypadalo všechno OK ale na nějakych strankach jsem se v recenzi dočetl že neumi přehravat divx z CD-R - tak to mě sklamalo. + taky info kde pak nakoupit díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Ja osobne mám Philips, starší typ, kupovaný vo výpredaji, už je dokonca aj po záruke a šlape ako blesk. Nahrá vždy to čo treba, prehrá divx aj xvid, titulky vie tiež, flashol som doňho nejaký upravený firmware a už vie aj ShowView. Značku Philips som extra nemal rád, ale boli to len predsudky - rekordér, lcd, monitor k pc, všetko funguje bez problémov. Panasonic má kolega, nejaký hypersuperdrahý, vyhral titul HDD rekordér roka X a má s ním len a len problémy. Bol už X-krát v servise, má problém s čítaním DVD. Menili mu už aj mechaniku, nepomáha to. Ak by som kupoval teraz, určite by som vybral Philips 5570 alebo 5520. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cippis Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Mám Panasonic DMR EX 77, který přesně splňuje tvoje požadavky asi cca 1 rok a žádný problém. Pozor, dělají podobný model i bez DVB-T, ale ten už brzo nebude k ničemu. Český titule u Divixu v jakémkoliv formátu vždy s česky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 4. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Ten panasonic - umi zvětšovat titulky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cippis Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 čéče to nevim, vím že se dá nastavit pozice, ale velikost??? Mnoho funkcí je mi utajeno, protože to nepotřebuji nebo je moje stará TV nepodporuje. Ale už se chystám na novou 50". Tady se to třeba dočteš http://www.panasonic.cz/servis_dmanualy.aspx . V prodeji jsou jistě i novější modely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 20. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Tak jsem snad přečetl celý internet a stejně nevim co si vybrat. Prostě každý trpí nějakou zasadni chybou. Panasonic DMR-EX78EP - male titulky Sony RDR-HXD870 - male titulky LG RHT297H 160GB - malo formatu divx Samsung DVD-SH873 - jakoby zamlžený obraz z TV Philips DVDR5570H - pořad nahrava jednu stanici na HDD Měl bych ještě jeden dotaz: DVD chci použit i jako digi TV tuner. Když budu nahravat něco z TV, dá se sledovat přes tento tuner ještě jinou stanici??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchell Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Zjednodušeně: jeden tuner - jedna stanice. Na to,abys mohl jeden kanál sledovat a jiný nahrávat,potřebuješ "mašinku" se dvěma tunery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 20. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2008 OK - dík za potvrzení toho co jsem myslel nahodou nějake zkušenosti z DVD rekorderama - který vybrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Řeším podobnou otázku výběru jako ty, zatím se přikláním k Sony RDR-HXD870 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 21. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Ten se mi taky hodně zamlouva - v jedne recenzi ale psali že jsou strašně male titulky - tak to musim někde v obchodě omrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchell Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 http://www.digilidi.cz/recenze-Sony-RDR-HX...dd-dvd-rekorder Tady dostal SONY celkem na frak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 22. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2008 jj - přeně tady psali o těch titulkach - dostal tam i na frak co se tyče podpory formatu ale neni to tak špatne - jini lidi psali že přehralo vše co tam strčili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Osobně bych volil Pioneer,Panasonic nebo Sony,Samsung,jiné značky asi ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Dobrá volba je PANASONIC DMR-EX78EP-K třeba tady info nebo trošku přidat a vzít Pioneer DVR-560HX-S/K info tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 22. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Panasonic supr ale když jsem viděl titulky u divx filmu tak to je strašne - to bych musel sedět metr od televize abych to přečet pioneer - kouknu na něho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Titulky u většiny DVD/HDD nejdou zvětšit. V dnešní době se díváš ještě na Divx ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 22. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2008 mam sbirku staršich filmu v divx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 No myslím že není problém si ji obstarat na DVD alespoň já to tak dělám,ty filmy co mě berou sháním a většinou seženu na DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 22. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2008 no jo někdo ma možnosti někdo nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 A to se v dnešní době nepovažuje špička v oblasti DVD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Upřímně. Koupil jsem tenkrát Sony 710 za 20 tis. a už několik měsíců leží ve stěně s vytaženou zástrčkou. Dodnes jsem vypálil asi 3 dvd. Jinak jsem nahrával na hdd z tv. Mechaniky Sony jsou jedny z nejhorších. Ty nejhorší mechaniky přelouskají vše, u Sony se vše seká. Můj ještě nemá divx a hdmi ani dvbt. Kombinace ps3 nebo blu-ray přehrávače s pc je lepší než rekordér, podle mého. Mám ps3 a notebook. Škoda jen, že notebook bez blu-ray vypalovačky. Dělej, jak myslíš, ale u nás se blu-ray prodává již od 300 korun a ta kvalita obrazu a zvuk se s dvd nedá srovnat. Koupil bych nějaký dvd s divx za 2 tis. a ušetřil na něco s blu-ray, nejlépe notebook s dvbt, blu-ray vypalovačkou, hdmi výstupem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchell Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Kdybych si teď měl jít koupit DVD rekordér,byl by to Panasonic DMR-EX78EP. Umí toho (vzhledem k int. ceně) spoustu. Blu-ray je u nás teprve "na začátku" - tudíž je vše okolo něj ještě dost drahé,ale časem (až dostanou prodejci rozum) bude Blu-ray tou nejlepší volbou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Pravda, to co za to chtělí se vším okolo ať si to strčí do prdele... za nějaký čas to bude normoš. Teď bych osobně nekupoval a počkal na déle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Upřímně. Koupil jsem tenkrát Sony 710 za 20 tis. a už několik měsíců leží ve stěně s vytaženou zástrčkou.Dodnes jsem vypálil asi 3 dvd. Jinak jsem nahrával na hdd z tv. Mechaniky Sony jsou jedny z nejhorších. Ty nejhorší mechaniky přelouskají vše, u Sony se vše seká. Můj ještě nemá divx a hdmi ani dvbt. Kombinace ps3 nebo blu-ray přehrávače s pc je lepší než rekordér, podle mého. Mám ps3 a notebook. Škoda jen, že notebook bez blu-ray vypalovačky. Dělej, jak myslíš, ale u nás se blu-ray prodává již od 300 korun a ta kvalita obrazu a zvuk se s dvd nedá srovnat. Koupil bych nějaký dvd s divx za 2 tis. a ušetřil na něco s blu-ray, nejlépe notebook s dvbt, blu-ray vypalovačkou, hdmi výstupem. aby ta kvalita vyšla najevo,je potřeba ale investovat do nového hardwaru domu,tj.Zobrazovač,AVrec.,repro......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Souhlasím. Full HD, AV receiver a 7.1 mám. Záleží na tom, k čemu to chce připojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.