StandaOctavia2000 Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Tak bohužel se mi objevila nějaká nová závada. Dnes dopoledne při startování se ozval takový zvuk,jako zuby na zuby.Motor už jako by vrčel,ale ty zvuky tam byly společně a než jsem to stačil vypnout tak to chcíplo. Myslím že mi asi zůstal vyskočený starter. Na druhý pokus už vše dobré. Odpoledne se to stalo opět,ale při opakovaných pokusech asi 3x za sebou. Pak napočtvrté to teprve chytlo. Lidi okolo se docela bavili, myslím že takový zvuk z oktávky ještě neslyšeli. Může to být něčím jiným než starterem ? Rozhodl jsem se že koupím nový a vyměním ho. Kde se dá koupit levně ? Já našel v autokelly starter STARLINE za 2200,-kč. Je to dobrá nabídka ? Starter jsem zatím měnil jen u Felicie, ale doufám že to zvládnu sám i na oktávce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StandaOctavia2000 Vloženo 2. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Nevíte někdo jaké značky (výrobce,) byly original startery ? Prý jsou také s rozdílným počtem zubů (pastorku). Co tam můžu mít já ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Valeo a Bosch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Starline hlavně nekupuj!!! Já být tebou, tak napřed startér vyndám, rozeberu, vyčistím, promažu a opět ho zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StandaOctavia2000 Vloženo 3. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Lidi prosím Vás nevíte někdo jaké má být číslo toho starteru Bosch ? Mám Octavii combi 1,9 TDI, 66 KW, r.v. 10/2000, facelift, (model 2001). Sehnal jsem starter Bosch, ten má označení 02A 911 024 D a má 10 zubů. Půjde mi tam ? Díky moc za informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.