juraj1 Vloženo 3. Září 2008 Vloženo 3. Září 2008 Dobrý deň, chcel by som poprosiť o radu. Kúpil som ojazdenú octaviu 1.6 74 kW, rv. 1998. Pri kontrole na Vag je všetko OK až na riadiacu jednotku motora, ktorá nekomunikuje. Odpíše len " nepodarilo sa synchronizovať prenos dát". Neviete čo to môže znamenať a ako to odstrániť? Mám podozrenie, že sa v bazáre snažili upraviť počet km a niečo poondiali v RJ. Ďakujem Citovat
Vaša Vloženo 3. Září 2008 Vloženo 3. Září 2008 (editace) u 98 se nikdo nesnažil měnit KM v motorovce (postrádalo by to smysl, protože to nejde vyčíst) pokud by to měnil v budících tak to neovlivní komunikaci motorové jednotky podle mě máš spíš problém v nastavení VAG COMu Editováno: 3. Září 2008, autor: Vaša Citovat
juraj1 Vloženo 3. Září 2008 Autor Vloženo 3. Září 2008 (editace) Práve pochybujem o chybe vo VAGu, nakoľko som to mal na 3 rôznych diagnostikách. Mohlo by to byť aj niečim iným, resp. musí ma to trápiť, lebo motor ide OK? Editováno: 3. Září 2008, autor: juraj1 Citovat
jsmolda Vloženo 4. Září 2008 Vloženo 4. Září 2008 Taky jsem měl problém s komunikací s 1.6 74kw. Pomohlo nastavit VAG - parametry protokolu - Start Baud 9600. Od tý doby vše OK. Citovat
juraj1 Vloženo 4. Září 2008 Autor Vloženo 4. Září 2008 pre jsmolda: Vedel by si mi poradiť ako to nastaviť vo VAGu? Citovat
ace ventura Vloženo 4. Září 2008 Vloženo 4. Září 2008 Je to v okně Options/nastavení viz obrázek na http://www.ross-tech.com/vcds/tour/option_screen.html . Starej vag (304) to tam má taky, jen to okno vypada trošku jinak. Citovat
juraj1 Vloženo 9. Září 2008 Autor Vloženo 9. Září 2008 Ďakujem za pomoc, po prestavení kódov v VAGu v "autorizovanom servise" kde by podľa mňa také niečo mali vedieť som chvalabohu dostal odpoveď že riadiaca jednotka komunikuja a neeviduje žiadnu závadu alebo problém, takže všetko OK. Ešteraz vďaka. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.