juraj1 Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Dobrý deň, chcel by som poprosiť o radu. Kúpil som ojazdenú octaviu 1.6 74 kW, rv. 1998. Pri kontrole na Vag je všetko OK až na riadiacu jednotku motora, ktorá nekomunikuje. Odpíše len " nepodarilo sa synchronizovať prenos dát". Neviete čo to môže znamenať a ako to odstrániť? Mám podozrenie, že sa v bazáre snažili upraviť počet km a niečo poondiali v RJ. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 (editace) u 98 se nikdo nesnažil měnit KM v motorovce (postrádalo by to smysl, protože to nejde vyčíst) pokud by to měnil v budících tak to neovlivní komunikaci motorové jednotky podle mě máš spíš problém v nastavení VAG COMu Editováno: 3. Září 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj1 Vloženo 3. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2008 (editace) Práve pochybujem o chybe vo VAGu, nakoľko som to mal na 3 rôznych diagnostikách. Mohlo by to byť aj niečim iným, resp. musí ma to trápiť, lebo motor ide OK? Editováno: 3. Září 2008, autor: juraj1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsmolda Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Taky jsem měl problém s komunikací s 1.6 74kw. Pomohlo nastavit VAG - parametry protokolu - Start Baud 9600. Od tý doby vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj1 Vloženo 4. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2008 pre jsmolda: Vedel by si mi poradiť ako to nastaviť vo VAGu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Je to v okně Options/nastavení viz obrázek na http://www.ross-tech.com/vcds/tour/option_screen.html . Starej vag (304) to tam má taky, jen to okno vypada trošku jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsmolda Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Mám VAG 304 a moje nastavení je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj1 Vloženo 9. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Ďakujem za pomoc, po prestavení kódov v VAGu v "autorizovanom servise" kde by podľa mňa také niečo mali vedieť som chvalabohu dostal odpoveď že riadiaca jednotka komunikuja a neeviduje žiadnu závadu alebo problém, takže všetko OK. Ešteraz vďaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.