Přejít na obsah

jsmolda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení jsmolda

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Mám VAG 304 a moje nastavení je
  2. Taky jsem měl problém s komunikací s 1.6 74kw. Pomohlo nastavit VAG - parametry protokolu - Start Baud 9600. Od tý doby vše OK.
  3. Tak závada odstraněna. Je to hodně zvláštní, ale nový zapalovací modul byl také vadný. Půjčil jsem si jiný od kamaráda a hned to nastartovalo. Takže ještě vyreklamovat modul a můžu jezdit. Všem děkuji za rady.
  4. Tak jsem měl blbej nápad, opláchnout motor, kdy už jsem měnil svíčky. Nechal jsem to oschnout, normálně nastartoval a přeparkoval. Ale druhý den nic. Startér točí, ale zapalování ani ťuk. Byla vadná pojistka zapalování - výměna a při zapnutí zapalování opět vypadla. Při kontrole zapalovacího modulu jsem zjistil, že má zespoda rozpraskaný plášť a vlhkost mohla krásně dovnitř. Vyměnil jsem tedy zapalovací modul, pojistku, ale opět nic - nenastartuje, pojistka OK, jiskru nehází, po pár pokusech byl cítit benzin. Na VAGu jsem žádnou chybu nevyčetl. Tak se začínám bát, že mi se zapalovacím modulem odešla i řídící jednotka. Mám tam ŘJ 06A906019F. Poradí někdo co stím, případně kde jinde hledat závadu. Díky
×
×
  • Vytvořit nový...